Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 58
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: whitebloodcell
Forum: Network & Sharing 10 Jul 2013
Replies: 8
Views: 2,779
Posted By whitebloodcell
The address they had in the example was in fact...

The address they had in the example was in fact the address of the main router, I have it working now. The main router itself was upset somehow so I had to wait for my friend to reset it. How do I...
Forum: Network & Sharing 07 Jul 2013
Replies: 8
Views: 2,779
Posted By whitebloodcell
DHCP is enabled by default for me at least. The...

DHCP is enabled by default for me at least. The IP of the main router is 192.168.1.254, so I set the LAN IP on the TPLink to 192.168.1.253, and set the Gateway and DNS to 192.168.1.254. I then...
Forum: Network & Sharing 06 Jul 2013
Replies: 8
Views: 2,779
Posted By whitebloodcell
Thanks for the quick reply. Yes that is the case,...

Thanks for the quick reply. Yes that is the case, there is the main modem/router (a BT Broadband Hub) and a repeater (a TP Link WA-850RE), they both broadcast using the same SSID. My devices connect...
Forum: Network & Sharing 06 Jul 2013
Replies: 8
Views: 2,779
Posted By whitebloodcell
IP Address Problems - 192.168.X.1 X is incorrectly assigned

I am trying to set up a network at home. We have two computers and two phones together. The computers run Windows 8 and Windows 7 respectively, and both phones are on later versions of Android. The...
Forum: Performance & Maintenance 08 Apr 2012
Replies: 15
Views: 6,718
Posted By whitebloodcell
Under the 'Search other files and libraries'...

Under the 'Search other files and libraries' heading, ensure that 'Search with public folders' is selected. That was the problem I had anyway, I think.
Forum: Browsers & Mail 19 Oct 2011
Replies: 3
Views: 729
Posted By whitebloodcell
Thank you for the reply. This problem is...

Thank you for the reply.

This problem is only happening on my dad's computer (he emailed me asking why), its
working fine on firefox for me.
Forum: Browsers & Mail 19 Oct 2011
Replies: 3
Views: 729
Posted By whitebloodcell
Text on certain websites positions itself incorrectly

They say a picture is worth a thousand words and in this case I genuinely can't think how to explain in prose. So please see the link below to a screenshot of the problem. What could be causing this?...
Forum: Backup and Restore 04 Aug 2011
Replies: 5
Views: 1,381
Posted By whitebloodcell
Yes the issue is solved. Thank you again for you...

Yes the issue is solved. Thank you again for you help.
Forum: Backup and Restore 26 Jul 2011
Replies: 5
Views: 1,381
Posted By whitebloodcell
BCD found nothing unusual, but I used the...

BCD found nothing unusual, but I used the Re-create/repair boot files anyway. Which caused Windows to no longer be bootable...but fortunately repaired easy enough using the Windows disk. Curiously...
Forum: Backup and Restore 24 Jul 2011
Replies: 5
Views: 1,381
Posted By whitebloodcell
PC Backup Pro - Fail at Boot

Using:

Win7 x64
DT Utilities PC Backup Pro 11

I tried to create a disaster recovery backup of my OS drive, restarting the computer when prompted to after being informed that it was necessary...
Forum: Performance & Maintenance 27 Feb 2011
Replies: 15
Views: 6,718
Posted By whitebloodcell
No system restore points to fall back on, I...

No system restore points to fall back on, I though I had weekly built images of my whole drive by now I check and PC Backup Pro has been failing each and every time. Great.

UPDATE: It appears the...
Forum: Performance & Maintenance 26 Feb 2011
Replies: 15
Views: 6,718
Posted By whitebloodcell
Ok thanks for the tip. Do you have any more ideas...

Ok thanks for the tip. Do you have any more ideas on how I can get the index results showing again?
Forum: Performance & Maintenance 26 Feb 2011
Replies: 15
Views: 6,718
Posted By whitebloodcell
Ok, TuneUp completely uninstalled now. Offline...

Ok, TuneUp completely uninstalled now. Offline files is enabled, although there are no folder pairs setup within it. Restarted and rebuilt the index but things still don't seem to be working quite...
Forum: Performance & Maintenance 24 Feb 2011
Replies: 15
Views: 6,718
Posted By whitebloodcell
All settings appear to be ok, only thing that has...

All settings appear to be ok, only thing that has caught my eye is that next to two of the categories (incidentally the ones I am having trouble with...) there is the the green 'syncing' symbol on...
Forum: Performance & Maintenance 24 Feb 2011
Replies: 15
Views: 6,718
Posted By whitebloodcell
Restart Indexing After TuneUP Utilities disabled it.

Thought I would try the program TuneUp Utilities, foolishly I did not read closely what performance changes it was making. It disabled indexing, which to me is quite an important function of Windows....
Forum: BSOD Help and Support 17 Feb 2011
Replies: 3
Views: 3,004
Posted By whitebloodcell
I have a similar issue to this, caused by...

I have a similar issue to this, caused by "SpeedUpMyPC". One of it's 'fixes' is to disable various services. wsearch included. Once I saw what happened I immediately rescanned using the software and...
Forum: Drivers 26 Jan 2011
Replies: 7
Views: 8,570
Posted By whitebloodcell
Windows Resource Protection did not find any...

Windows Resource Protection did not find any integrity violations.
Forum: Drivers 26 Jan 2011
Replies: 7
Views: 8,570
Posted By whitebloodcell
Yes. So choosing between the 'Balanced' 'Power...

Yes. So choosing between the 'Balanced' 'Power Saver' 'High Performance' etc profiles doesn't do anything anymore. The computer doesn't respond to any of the other power options in anyway. Won't turn...
Forum: Drivers 26 Jan 2011
Replies: 7
Views: 8,570
Posted By whitebloodcell
Thanks for the reply. Do you have any suggestions...

Thanks for the reply. Do you have any suggestions regarding the issue of the power saving functions/drivers not working since I tried removing and reinstalling them? I would be less bothered by the...
Forum: Drivers 26 Jan 2011
Replies: 7
Views: 8,570
Posted By whitebloodcell
Bump

Bump
Forum: Drivers 20 Jan 2011
Replies: 7
Views: 8,570
Posted By whitebloodcell
Microsoft ACPI Compliant Control Method Battery - Not doing much!

A couple of weeks ago my laptop decided to start displaying a red cross over the battery icon, there is also a warning message saying something along the lines of (I use a Japanese version of Windows...
Forum: Network & Sharing 19 Jan 2011
Replies: 6
Views: 17,573
Posted By whitebloodcell
Default Gateway was as expected but DNS servers...

Default Gateway was as expected but DNS servers pointed to OpenDNS address (I set this up deliberately a while back), changing it back to automatic has granted me access! Thanks for the help!
Forum: Network & Sharing 18 Jan 2011
Replies: 6
Views: 17,573
Posted By whitebloodcell
Any other ideas on what I can do?

Any other ideas on what I can do?
Forum: Network & Sharing 13 Jan 2011
Replies: 6
Views: 17,573
Posted By whitebloodcell
Takes a while to appear but this is the error...

Takes a while to appear but this is the error message I get when trying to access.

"
This web page is not available.

The web page at http://192.168.1.1/ might be temporarily down or it may...
Forum: Network & Sharing 13 Jan 2011
Replies: 6
Views: 17,573
Posted By whitebloodcell
Can ping router but can't connect in browser.

Netgear CG3100D (Wireless-N Cable Gateway issued by ONO in Spain). All my computers on the network can connect to the internet without issue, can share files, see each other etc. All devices can be...
Showing results 1 to 25 of 58

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:14 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33