Windows 7 Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Eul0
Forum: Virtualization 13 May 2010
Replies: 3
Views: 1,569
Posted By Eul0
Hi guys! Thanks for the help! Kari I have...

Hi guys! Thanks for the help!

Kari I have tried that and it doesn't work.

This picture is when I run XP mode and run CMD in Win7 with the command "ipconfig /all":

72657

Hope it helps!
Forum: Virtualization 09 May 2010
Replies: 3
Views: 1,569
Posted By Eul0
Internet doesn't work

Hi!

When I start XP mode my wirless Internet connection stops working, it's says "limited access". The Internet doesn't either work on the virtual machine. To get the Internet to work again I must...
Forum: Hardware & Devices 09 May 2010
Replies: 0
Views: 8,514
Posted By Eul0
HP ScanJet 4300C on Win7 64-bit

Hi everyone!

I was wondering if anyone could help me get my ScanJet 4300c to work on 64 bit OS? It seems to work fine on 32-bit but not 64-bit...

I found this thread:
HP Scanjet 4300C...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:07 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33