Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 240
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: TBoyd
Forum: General Discussion 13 Jul 2013
Replies: 26
Views: 1,054
Posted By TBoyd
Thanks but the problem is, that my laptop is not...

Thanks but the problem is, that my laptop is not sleeping. It's turned off. Not sleeping or in hibernate. Off.
And also i have already tried everything that your link suggest to to. Still not...
Forum: General Discussion 13 Jul 2013
Replies: 26
Views: 1,054
Posted By TBoyd
Try checking these out: Windows 7 does not go to...

Try checking these out: Windows 7 does not go to sleep (http://support.microsoft.com/kb/976877/en-us?sd=rss&spid=14019)
Forum: Network & Sharing 19 May 2013
Replies: 5
Views: 711
Posted By TBoyd
Thanks for your comments, gentlemen! I didn't...

Thanks for your comments, gentlemen! I didn't expect too many replies. Thanks for the LanLights link. I didn't find that one in my searching. My new router purchase caused all this.
Forum: Network & Sharing 15 May 2013
Replies: 5
Views: 711
Posted By TBoyd
Do you miss the Win XP networking icons that show activity?

I recently upgraded from a NetGear WNR3500 to the WNDR3400v2. The 3500 port lights would flash during send/receive, but the 4300 does not! (Someone with this same router let me know if this is...
Forum: Hardware & Devices 24 Mar 2013
Replies: 7
Views: 633
Posted By TBoyd
Thanks for the info. I'm using my 2 1TB WD Blacks...

Thanks for the info. I'm using my 2 1TB WD Blacks for storage also. I'm using Perfect Disk 12.5 to keep my drives healthy, but I've noticed that the performance rating for the older WD Black is rated...
Forum: Hardware & Devices 23 Mar 2013
Replies: 7
Views: 633
Posted By TBoyd
Just curious....

I had to RMA a WD Black 1TB a few months ago. It was replaced, but I'm keeping a watch on another WD Black 1TB I bought at the same time (bought 2). How long have you had your drive?
Forum: Tutorials 23 Mar 2013
Replies: 47
Views: 222,767
Posted By TBoyd
InsidiousChaos has the right answer - at least...

InsidiousChaos has the right answer - at least for me, snadge. I set the EnableLUA to 1 in the registry (it was 0). I already had my UAC set to Never Notify. I restarted after the registry change &...
Forum: Tutorials 22 Mar 2013
Replies: 10
Views: 57,390
Posted By TBoyd
You're right, carwiz. I totally overlooked the...

You're right, carwiz. I totally overlooked the note at the beginning of the tutorial:

"The changes you make to the priority level of the current instance of an application or process are only...
Forum: Tutorials 22 Mar 2013
Replies: 10
Views: 57,390
Posted By TBoyd
Hello Shawn. You may consider adding the comment...

Hello Shawn. You may consider adding the comment that the priority level change only lasts as long as application is open. Once the running application is closed & re-opened, the priority level...
Forum: Tutorials 21 Mar 2013
Replies: 47
Views: 222,767
Posted By TBoyd
That looked like a great idea, which it was! But...

That looked like a great idea, which it was! But it didn't change things. Nice try!

I even tried unchecking "Disable 3rd Party Browser Extensions". That didn't help.

BTW - My anti-virus is...
Forum: Tutorials 20 Mar 2013
Replies: 47
Views: 222,767
Posted By TBoyd
It was a clean install. The OS was later cloned...

It was a clean install. The OS was later cloned to my M4 SSD.
Forum: Tutorials 20 Mar 2013
Replies: 47
Views: 222,767
Posted By TBoyd
Thanks, Brink & NightHawk. I did a complete reset...

Thanks, Brink & NightHawk. I did a complete reset of IE10 & restarted Win7. I even disabled two add-ons that were enabled by default - Adobe Shockwave Flash & Silverlight, so all add-ons were...
Forum: Tutorials 20 Mar 2013
Replies: 47
Views: 222,767
Posted By TBoyd
Protected mode is already checked in my Security...

Protected mode is already checked in my Security tab in the Internet Zone, Brink. It is not checked in the Trusted Sites Zone. I checked it, restarted, but it didn't help.

I saw "google crash...
Forum: Tutorials 19 Mar 2013
Replies: 47
Views: 222,767
Posted By TBoyd
Not getting the same results...

I'm using IE 10 & followed Shawn's tutorial on enabling 64-bit tabs by checking "Enable Enhanced Protection Mode" & restarting Windows. I used Process Explorer to check, but I am still getting 32-bit...
Forum: Windows Updates & Activation 17 Mar 2013
Replies: 29
Views: 36,023
Posted By TBoyd
Success!

The IE 10 update was successful! Thanks much!
Forum: Windows Updates & Activation 17 Mar 2013
Replies: 29
Views: 36,023
Posted By TBoyd
Thanks, Tom & Noel. I haven't tried...

Thanks, Tom & Noel.

I haven't tried installing IE 10 yet. Should I try it now?

If this process fixed the problem - many thanks! Can either of you tell me what was the actual cause? Was it...
Forum: Windows Updates & Activation 16 Mar 2013
Replies: 29
Views: 36,023
Posted By TBoyd
Retry results

No problem, Tom. I just got back home. Thanks for sticking with this.

Here's the SFCFix.txt;

SFCFix version 1.3.2.0 by niemiro.
Start time: 2013-03-17 03:47:44.509
Using .zip script file...
Forum: Windows Updates & Activation 16 Mar 2013
Replies: 29
Views: 36,023
Posted By TBoyd
Thanks, Shawn. I tried the standalone .exe ...

Thanks, Shawn.

I tried the standalone .exe several times before my initial post - no go.

This is really strange. I hope IE 10 is worth all this trouble!

I'll wait & see if Tom can figure...
Forum: Windows Updates & Activation 16 Mar 2013
Replies: 29
Views: 36,023
Posted By TBoyd
OK, Tom. Here are the files.

Thanks, Tom. Here is the SFCFix.txt Copy/Paste:

SFCFix version 1.3.2.0 by niemiro.
Start time: 2013-03-16 19:39:53.628
Using .zip script file at C:\Users\Carib Photography\Desktop\SFCFix.zip
...
Forum: Windows Updates & Activation 16 Mar 2013
Replies: 29
Views: 36,023
Posted By TBoyd
CheckSUR log

Sorry - I ran the SURT after creating the CBS log. I didn't know it would be stored in the same folder.

I'm attaching an updated CBS log that will include the SUR logs.

Thanks much.
Forum: Windows Updates & Activation 15 Mar 2013
Replies: 29
Views: 36,023
Posted By TBoyd
Thanks. I apologize. I should know better! ...

Thanks. I apologize. I should know better!

I have edited my original post with the required info.

I also downloaded & ran SURT. Still no go.
Forum: Windows Updates & Activation 15 Mar 2013
Replies: 29
Views: 36,023
Posted By TBoyd
Cannot install IE10 Update!

I have tried numerous times to install IE10. I have researched this issue thoroughly & have found no answer, All other updates will install - no problem. All my drivers are up-to-date. I even...
Forum: Hardware & Devices 27 Feb 2013
Replies: 21
Views: 1,344
Posted By TBoyd
I had to run the program twice and it then said...

I had to run the program twice and it then said "working"[/QUOTE]

This program MUST be run twice to function.

That's because the first run writes a small amount of data to the SSD. The second...
Forum: Hardware & Devices 27 Feb 2013
Replies: 21
Views: 1,344
Posted By TBoyd
Your screenshot is from the first execution of...

Your screenshot is from the first execution of the program. You must now run it a second time - after your CPU has been idle for about 20 seconds - to get your results. You generally don't have to do...
Forum: Hardware & Devices 27 Feb 2013
Replies: 21
Views: 1,344
Posted By TBoyd
Your screenshot is from the first execution of...

Your screenshot is from the first execution of the program. You must now run it a second time - after your CPU has been idle for about 20 seconds - to get your results. You generally don't have to do...
Showing results 1 to 25 of 240

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:52 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33