Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 30
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: rook
Forum: Installation & Setup 19 Sep 2009
Replies: 8
Views: 3,790
Posted By rook
Let us know how it works out for you!

Let us know how it works out for you!
Forum: Installation & Setup 19 Sep 2009
Replies: 8
Views: 3,790
Posted By rook
Antman - I agree that Windows wont see it as a...

Antman - I agree that Windows wont see it as a RAID setup. What I meant was that windows will see the volume and he will not have to worry about reconfiguring his RAID setup, good point:thumbsup:
Forum: Installation & Setup 18 Sep 2009
Replies: 8
Views: 3,790
Posted By rook
Back up your important files, insert your Win 7...

Back up your important files, insert your Win 7 disc and click install now (Or click the "What you should know" link in the bottom left corner). Select custom install, delete your partition and...
Forum: Performance & Maintenance 01 Sep 2009
Replies: 7
Views: 3,381
Posted By rook
Let us know if your problem is fixed with the...

Let us know if your problem is fixed with the clean install!!!
Forum: Performance & Maintenance 01 Sep 2009
Replies: 7
Views: 3,381
Posted By rook
It is always best to do a clean install! Back up...

It is always best to do a clean install! Back up your important data to a separate hard drive, delete the partition of the drive you want to install Win 7 on and then reformat when prompted. When you...
Forum: Performance & Maintenance 31 Aug 2009
Replies: 7
Views: 3,381
Posted By rook
First welcome to the forums Firewarrior!! ...

First welcome to the forums Firewarrior!!

Did you install Win 7 over another operating system or did you install it clean? I had a lot of problems when I installed 7 without a complete reformat!!
Forum: Installation & Setup 28 Jul 2009
Replies: 18
Views: 2,969
Posted By rook
I always prefer to start fresh. But you can do an...

I always prefer to start fresh. But you can do an upgrade if you like. Atleast I had the option to when I installed RTM.
Forum: Browsers & Mail 28 Jul 2009
Replies: 7
Views: 3,258
Posted By rook
Did you update or clean install RTM? It would be...

Did you update or clean install RTM? It would be helpfull to others to know if you updated to RTM and had this problem. Either way a clean install of Outlook 2007 should fix it! Mine is working fine:)
Forum: Chillout Room 26 Jul 2009
Replies: 31
Views: 7,993
Posted By rook
First off....I have to say my favorite band...

First off....I have to say my favorite band currently is my boys band! They are young & raw but they are very determined and committed!

Cry The Beloved City...
Forum: General Discussion 16 Jul 2009
Replies: 13
Views: 3,081
Posted By rook
Make sure everything is working properly - fans,...

Make sure everything is working properly - fans, HDD, CD/DVD, video and sound, if so then you got very lucky my friend!!!

You should play the lottery if everything is ok!!
Forum: General Discussion 16 Jul 2009
Replies: 13
Views: 3,081
Posted By rook
Agreed!

Agreed!
Forum: General Discussion 16 Jul 2009
Replies: 13
Views: 3,081
Posted By rook
Let me get this straight....while the computer...

Let me get this straight....while the computer was on - you connected a random cable into to what you thought looked like an appropriate socket? And the computer shut down and you saw a electrical...
Forum: Chillout Room 15 Jul 2009
Replies: 2,040
Views: 98,082
Posted By rook
15 by Buckcherry amazing band!

15 by Buckcherry amazing band!
Forum: Chillout Room 09 Jul 2009
Replies: 114
Views: 6,137
Posted By rook
Beautiful New Jersey....40 min from NYC!

Beautiful New Jersey....40 min from NYC!
Forum: Graphic Cards 09 Jul 2009
Replies: 5
Views: 14,668
Posted By rook
Assuming you have onboard video, try removing...

Assuming you have onboard video, try removing you MSI X1650 and do a fresh install of Windows 7. That way you have it running first. Then try installing the card and see what happens. If it gives...
Forum: General Discussion 09 Jul 2009
Replies: 17
Views: 2,986
Posted By rook
It's Steam. The box came back....I shut down...

It's Steam. The box came back....I shut down Steam....Waalaa it's gone!

Thanks Uber! +1
Forum: General Discussion 07 Jul 2009
Replies: 17
Views: 2,986
Posted By rook
Well I don't know what it was but it has not...

Well I don't know what it was but it has not returned for a couple of days? So for now I will chalk it up to gremlins!!
Forum: General Discussion 05 Jul 2009
Replies: 17
Views: 2,986
Posted By rook
Sorry I didn't answer your first post. I...

Sorry I didn't answer your first post.

I rebooted my system earlier and it goes away on a reboot so I'm waiting for it to come back. When it does I will shut down steam to see if it is goes away....
Forum: Network & Sharing 05 Jul 2009
Replies: 2,426
Views: 258,455
Posted By rook
Here is mine: ...

Here is mine:

[/URL][URL="http://www.speedtest.net"]http://www.speedtest.net/result/510745479.png (http://www.speedtest.net)
Forum: Chillout Room 05 Jul 2009
Replies: 68
Views: 4,379
Posted By rook
"New Jersey... USA" which is a world of it's...

"New Jersey... USA" which is a world of it's own!
Forum: General Discussion 05 Jul 2009
Replies: 17
Views: 2,986
Posted By rook
Orbital....this happened before I started adding...

Orbital....this happened before I started adding gadgets!
Forum: General Discussion 05 Jul 2009
Replies: 17
Views: 2,986
Posted By rook
Yes... on the modded video driver. But I had this...

Yes... on the modded video driver. But I had this box attach it's self before I modded them. This also happened with build 7229.
Forum: General Discussion 05 Jul 2009
Replies: 17
Views: 2,986
Posted By rook
What is this?

Is anyone else getting this strange box in the top left corner of their desktop? Says "Server prot.."

What is this? And can I get rid of it some how?

Thanks!

16805


P.S. Thanks MR. Grim...
Forum: Graphic Cards 05 Jul 2009
Replies: 0
Views: 5,894
Posted By rook
ATI Driver Fix For HL1 Games in OpenGL Mode!

If you are running a ATI Graphics card and you play HL1 games (CS, Day of Defeat, ect...) here is a fix for not being able to play in OpenGL mode.

This is for 64 bit driver.

OpenGL in Windows...
Forum: Drivers 14 Jun 2009
Replies: 22
Views: 4,126
Posted By rook
Glad to here that you got realtek to work! ...

Glad to here that you got realtek to work!

Quick question for you though....when you were trying to get the Audigy card to work, did you have the onboard sound (Realtek) disabled in you bios?
Showing results 1 to 25 of 30

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:33 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33