Windows 7 Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: TheKGC02
Forum: Hardware & Devices 22 Jul 2011
Replies: 15
Views: 4,461
Posted By TheKGC02
Testing finished, no errors.... RAM is fine....

Testing finished, no errors.... RAM is fine. Waiting for more ideas if there are any, if not I think its time to call it match win- CPU and get a different MOBO.
Forum: Hardware & Devices 22 Jul 2011
Replies: 15
Views: 4,461
Posted By TheKGC02
I am doing testing now with a USB boot. 50%...

I am doing testing now with a USB boot. 50% through 0 errors thus far, will update at end. (and no im not doing something silly that isnt what you suggested while using the cpu.... im on my laptop!)...
Forum: Hardware & Devices 22 Jul 2011
Replies: 15
Views: 4,461
Posted By TheKGC02
Ok.... tried with the RAM suggested settings...

Ok.... tried with the RAM suggested settings again (properly saved this time 9-9-9-24 at 1.5 volts, 1333 ghz). I tried a reccomended overclock 1.65v 1600 mhz, 9-10-9-27. I additionally tooled around...
Forum: Hardware & Devices 22 Jul 2011
Replies: 15
Views: 4,461
Posted By TheKGC02
Will try that though the unsaved bios settings...

Will try that though the unsaved bios settings were only my idiocy. Using the MemOK! function automatically resets the BIOS to a working condition. What I dont understand is that when I save those...
Forum: Hardware & Devices 22 Jul 2011
Replies: 15
Views: 4,461
Posted By TheKGC02
Thank you for the replies! As above stated though...

Thank you for the replies! As above stated though I am also having an issue where my BIOS are not saving new settings... :(
Forum: Hardware & Devices 22 Jul 2011
Replies: 15
Views: 4,461
Posted By TheKGC02
The BIOS are set for 9-9-9-24 as per the RAM.......

The BIOS are set for 9-9-9-24 as per the RAM.... however I am now noticing that my BIOS are not saving for some reason? The RAM seems to be set at 1233 ghz or somesuch and it is 1600 ghz ram. but if...
Forum: Hardware & Devices 22 Jul 2011
Replies: 15
Views: 4,461
Posted By TheKGC02
Will try and report back!

Will try and report back!
Forum: Hardware & Devices 22 Jul 2011
Replies: 15
Views: 4,461
Posted By TheKGC02
Note: The issue was occurring before the OS (win...

Note: The issue was occurring before the OS (win 7 64bit) was even installed.
Forum: Hardware & Devices 22 Jul 2011
Replies: 1
Views: 2,628
Posted By TheKGC02
Sorry to trouble everyone! After tooling around...

Sorry to trouble everyone! After tooling around with this a good while longer, applying various updates, ETC. I managed to get the keyboard functional. I am however still completely stumped on my...
Forum: Hardware & Devices 21 Jul 2011
Replies: 15
Views: 4,461
Posted By TheKGC02
Corsair Vengeance 2x 4GB sticks and Asus Motherboard

Hell all!

I just finished building my new CPU and am running into some issues... this one is regarding my evident trouble with Corsair Vengeance 8gb (2x 4gb) RAM and my Asus M4A89GTD PRO MOBO.
...
Forum: Hardware & Devices 21 Jul 2011
Replies: 1
Views: 2,628
Posted By TheKGC02
Saitek Cyborg Keyboard issue

Hello all!

I recently finished my new CPU build but I am having a few issues... This is the one regarding my Saitek Cyborg Keyboard!

When I plug it into the USB (any USB) it recognizes it and...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:32 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33