Windows 7 Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: msmcintosh
Forum: Performance & Maintenance 07 Mar 2010
Replies: 13
Views: 10,987
Posted By msmcintosh
Reason for using it

It was an old machine that was sitting in the closet. It used to be my HTPC and was in a nice looking Silverstone case made for that purpose. I happen to look on NewEgg and saw they still made AGP...
Forum: Performance & Maintenance 07 Mar 2010
Replies: 13
Views: 10,987
Posted By msmcintosh
Fixed

I had to change the ACPI setting in the BIOS. After I ran powercfg -a, I saw S1/S3 wasn't active.

I noticed when I ran powercfg lastwake, I saw that it listed "USB Root Hub".

In Device Manager,...
Forum: Performance & Maintenance 07 Mar 2010
Replies: 13
Views: 10,987
Posted By msmcintosh
Computer won't sleep

I recently installed Windows 7 on my old Asus P4C800-E system. The CPU is a P4 Prescott 3.2 gHz. Video card is a Gigabyte Radeon HD 4650. Sound is USB Turtle Beach Audio Advantage. 2 GB memory.
...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:11 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33