Windows 7 Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jessicafarina
Forum: General Discussion 05 Jun 2011
Replies: 4
Views: 12,236
Posted By jessicafarina
I'm having the same problem, but doing what you...

I'm having the same problem, but doing what you suggested didn't help. None of my libraries will open, not just my documents. My properties for each one shows that the normal folders are all...
Forum: Sound & Audio 21 Feb 2011
Replies: 29
Views: 38,970
Posted By jessicafarina
I used the SFC /SCANNOW tutorial. The scannow...

I used the SFC /SCANNOW tutorial. The scannow showed that I had corrupt files but it wasn't able to repair them. I ended up using the tip where I extracted the files from the Windows 7 Installation...
Forum: Sound & Audio 20 Feb 2011
Replies: 29
Views: 38,970
Posted By jessicafarina
Plug and Play is started and set to automatic. ...

Plug and Play is started and set to automatic.

Multimedia Class Scheduler is not started and set to automatic. When I try to start it, I get this error message "Windows could not start the...
Forum: Sound & Audio 20 Feb 2011
Replies: 29
Views: 38,970
Posted By jessicafarina
This is all that showed after I enabled show...

This is all that showed after I enabled show hidden devices.
http://i274.photobucket.com/albums/jj250/shatteredsoul66/random/screenshotedit.png

EDIT:
I went and downloaded the Realtek High...
Forum: Sound & Audio 19 Feb 2011
Replies: 29
Views: 38,970
Posted By jessicafarina
Yes, all of the services mentioned are set to...

Yes, all of the services mentioned are set to automatically start up.
Forum: Sound & Audio 19 Feb 2011
Replies: 29
Views: 38,970
Posted By jessicafarina
I have been having the exact same problem, and...

I have been having the exact same problem, and getting the exact same errors. All of my dependencies match yours. Windows Audio and Windows Audio Endpoint are both stopped. When I try to start either...
Forum: Sound & Audio 16 Feb 2011
Replies: 1
Views: 12,593
Posted By jessicafarina
The Audio Service is not running

I started up my computer a couple days ago to find that my sound wasn't working at all. When I hovered over the volume icon it says The Audio Service is not running and when I try to have Windows 7...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:36 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33