Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: rluke42
Forum: Sound & Audio 23 Oct 2009
Replies: 6
Views: 4,860
Posted By rluke42
They did not provide a website for 64 bit, i'm...

They did not provide a website for 64 bit, i'm afraid. I tried the 32 bit one just incase, but as you said, it's incompatible.

After a long afternoon of downloading more drivers in 64 bit, i got...
Forum: Sound & Audio 23 Oct 2009
Replies: 6
Views: 4,860
Posted By rluke42
An update. I have been searching all...

An update.

I have been searching all morning, and have finally found a driver that works.

The name has changed to 'VIA High definition audio'. I think it was an update, and the sound works...
Forum: Sound & Audio 23 Oct 2009
Replies: 6
Views: 4,860
Posted By rluke42
Thanks for the quick reply, Ken. I have no...

Thanks for the quick reply, Ken.

I have no sound at all. I can see the green bar moving to indicate there is sound.

I am using a chip built into my motherboard.

I started using 64 bit,...
Forum: Sound & Audio 22 Oct 2009
Replies: 6
Views: 4,860
Posted By rluke42
No sound - Windows 7 Home Premium

Hi all.

I upgraded to windows 7 home premium, from windows xp. I needed a clean install from xp, as many of you will know.

So I installed windows 7, 64 bit. everything worked fine, except for...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:28 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33