Windows 7 Forums

Showing results 1 to 20 of 20
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Slorrin
Forum: Music, Pictures & Video 07 Jan 2010
Replies: 7
Views: 55,085
Posted By Slorrin
This wasn't' fixed at all. 1249 - 126x still...

This wasn't' fixed at all. 1249 - 126x still hang when you go between monitors. Actually, older versions didn't have this problem. It was fixed at some point, but these versions from 1249 onward...
Forum: Installation & Setup 06 Jan 2010
Replies: 7
Views: 5,173
Posted By Slorrin
Thaqnk you so much. EasyBCD 2.0 worked...

Thaqnk you so much. EasyBCD 2.0 worked perfectly. I booted from my win7 drive without the xp drive attached, now, i can finally remove that ancient harddrive, and install my new fancy tb harddrive....
Forum: Installation & Setup 05 Jan 2010
Replies: 7
Views: 5,173
Posted By Slorrin
aw man, i installed RC1 a while ago and i'm not...

aw man, i installed RC1 a while ago and i'm not sure i have the DVD. I guess i will have to look for the image.
Forum: Installation & Setup 05 Jan 2010
Replies: 7
Views: 5,173
Posted By Slorrin
WIndows 7 dual boot with XP, boots from wrong drive

Hi. I installed windows 7 x64 RC a while back, and it detected windows xp and set up a dual boot. All was well.

I had a PSU failure, and i replaced the PSU. I set the BIOS to boot from the...
Forum: Network & Sharing 29 Jun 2009
Replies: 527
Views: 148,311
Posted By Slorrin
so far the vista x64 driver is working stably for...

so far the vista x64 driver is working stably for me. But, we'll see. Who can predict.

Whatever this issue is, i hope microsoft is aware of it. IF they are not aware of it, theyre going to get...
Forum: Network & Sharing 29 Jun 2009
Replies: 527
Views: 148,311
Posted By Slorrin
I put my connection through the rigors of trying...

I put my connection through the rigors of trying to watch 3 videos on ninjavideo at once while downloading torrents (usually, the combination of torrents and a single ninjavideo would nix my...
Forum: Network & Sharing 28 Jun 2009
Replies: 527
Views: 148,311
Posted By Slorrin
my old drivers were nvidia's win7 x64 beta...

my old drivers were nvidia's win7 x64 beta drivers from may. So they showed as NVidia. But i have rolled them back to vista 64 drivers. we'll see how that works.
Forum: Network & Sharing 28 Jun 2009
Replies: 527
Views: 148,311
Posted By Slorrin
so you solved it by using drivers for vista,...

so you solved it by using drivers for vista, rather than the beta drivers for win7?

i will try that tonight, at my house, where i sleep!
Forum: Network & Sharing 28 Jun 2009
Replies: 527
Views: 148,311
Posted By Slorrin
maybe it will never be fixed and we'll have to...

maybe it will never be fixed and we'll have to buy macs?
Forum: Network & Sharing 19 Jun 2009
Replies: 527
Views: 148,311
Posted By Slorrin
how do you reset the tcp-ip half open to 40? ...

how do you reset the tcp-ip half open to 40?

and after you do the netsh int tcp set global autotuninglevel=normal, will it default to that on each startup? or do you have to do this each time you...
Forum: Network & Sharing 19 Jun 2009
Replies: 527
Views: 148,311
Posted By Slorrin
I should i guess mention the most frequent times...

I should i guess mention the most frequent times this occurs. It occurs when i'm using vuze frequently, but also, when i'm using firefox and downloading anything (software wahtever) and the download...
Forum: Network & Sharing 19 Jun 2009
Replies: 11
Views: 7,924
Posted By Slorrin
that didnt' solve it. Quicktie, btw, isnt'...

that didnt' solve it. Quicktie, btw, isnt' really giving me problems. it just doesnt' show the graphic of the player bar with controls etc... i see a black space where that should be dispalyed.
...
Forum: Network & Sharing 19 Jun 2009
Replies: 527
Views: 148,311
Posted By Slorrin
My problem seems to be less that i lose internet...

My problem seems to be less that i lose internet connection, and more that for no reason, at high usage or high upload, w7 ****s up the ethernet ports. my internet connection works fine, as other...
Forum: Software 18 Jun 2009
Replies: 319
Views: 73,025
Posted By Slorrin
I may be the only one who had this problem, but...

I may be the only one who had this problem, but Apple bonjour kept causing w7.7100x64 to stop using the ethernet ports on my motherboard. I had to disable and reenable the ethernet ports every hour...
Forum: Virtualization 09 Jun 2009
Replies: 6
Views: 2,162
Posted By Slorrin
I am having this problem. I checked and the...

I am having this problem. I checked and the E6600 C2D does support VT, and it IS ENAbled in BIOS, and i have disabled and reenabled it. My specs are all entered.. maybe its something to do with my...
Forum: Network & Sharing 09 Jun 2009
Replies: 11
Views: 7,924
Posted By Slorrin
if it turns out that's it, wouldn't you know it's...

if it turns out that's it, wouldn't you know it's an apple product screwing everything up. So far i havent' figured out how to get quicktime to appear in browser as anything othr than a black...
Forum: Network & Sharing 09 Jun 2009
Replies: 11
Views: 7,924
Posted By Slorrin
I have updated my specs in the correct location...

I have updated my specs in the correct location *sorry*

I also disabled bonjour service. let's see if that works! :)

thanks for the help so far, i really appreciate it.
Forum: Network & Sharing 09 Jun 2009
Replies: 11
Views: 7,924
Posted By Slorrin
**************************************************...

*************************************************************
********************** Computer Info ************************
*************************************************************
Logged in...
Forum: Network & Sharing 09 Jun 2009
Replies: 11
Views: 7,924
Posted By Slorrin
how detailed do you want it? I can literally...

how detailed do you want it? I can literally post dozens of pages of specs down to all installed programs, every dll, every service running etc...
Forum: Network & Sharing 09 Jun 2009
Replies: 11
Views: 7,924
Posted By Slorrin
Network Adaptor drops out for no reason

While working in windows 7 x64 rc, every so often, the little networking icon gets a little yellow ! sign over it.

I thought at first my internet connection had been lost, but i couldnt' connect...
Showing results 1 to 20 of 20

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:52 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33