Windows 7 Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: BrettC03
Forum: Sound & Audio 23 Jul 2010
Replies: 9
Views: 32,172
Posted By BrettC03
It was determined that my motherboard's audio...

It was determined that my motherboard's audio jacks themselves were the issue. RMA'd the motherboard, got a new one, and now I have crystalline sound. For onboard sound, this competes with previous...
Forum: Sound & Audio 08 Jun 2010
Replies: 5
Views: 10,166
Posted By BrettC03
I've got a very similar problem with the ALC892...

I've got a very similar problem with the ALC892 onboard sound with my Asus M4A89GTD Pro. First, sound was dreadful with scratches and very muffled, now with the 2.48 (6.0.1.6101), the sound is...
Forum: Sound & Audio 05 Jun 2010
Replies: 9
Views: 32,172
Posted By BrettC03
RealTek ALC 892 sound problems

I just got a new computer today and have this lovely issue of having terrible sound coming out of my speakers. I have an Asus M4A89GTD PRO, onboard sound RealTek ALC 892.

Specs:
CPU: AMD Phenom...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:51 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33