Windows 7 Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: PeterBoard
Forum: Performance & Maintenance 06 Mar 2010
Replies: 31
Views: 15,291
Posted By PeterBoard
Looks like I have finally solved the problem,...

Looks like I have finally solved the problem, thanks to some of the information in the Get Satisfaction forum.

A few people had fixed their problem by vacuuming their CPU heat sink / fan. So I...
Forum: Performance & Maintenance 17 Jan 2010
Replies: 31
Views: 15,291
Posted By PeterBoard
Getting some feedback from Microsoft at this...

Getting some feedback from Microsoft at this forum, going to try a hotfix someone pointed me to as a possible fix.

Windows 7 High CPU Usage...
Forum: Performance & Maintenance 17 Jan 2010
Replies: 31
Views: 15,291
Posted By PeterBoard
Well some good news as far as video playback, not...

Well some good news as far as video playback, not for adobe flash, but the flash video's. I can download the flash videos and play them back in both VLC and Arcsoft Total Media theatre without any of...
Forum: Performance & Maintenance 13 Jan 2010
Replies: 31
Views: 15,291
Posted By PeterBoard
I have the exact same problem on my Media Center...

I have the exact same problem on my Media Center machine, my laptop doesn't have an issue. Video playback goes CPU bound with streaming flash video sites (youtube and australian broadcaster abc...
Forum: Drivers 11 Nov 2009
Replies: 3
Views: 3,653
Posted By PeterBoard
Problem Fixed

Someone gave me an Intel 865 chipset motherboard and the problem is fixed.

Its an incompatibility between either the drivers for the Sis motherboard (mine was an 648 chipset) and the AGP port or...
Forum: Drivers 26 Oct 2009
Replies: 1
Views: 7,612
Posted By PeterBoard
Winbond Fast Infrared driver

Does anyone know if there is a Vista / Windows 7 compatible driver for this device?

Windows 7 Action center tells me this. If I use the Windows XP driver that came with it, it causes a blue...
Forum: Drivers 21 Oct 2009
Replies: 3
Views: 3,653
Posted By PeterBoard
Problem isolated to drivers 9.3 or later

ATI Catalyst 9.2 doesn't have this bug, but from 9.3 or later it happens. Someone in the AMD forum believes its a change with how Aero support is implemented in 9.3 and later.

The bug seems to...
Forum: Drivers 20 Oct 2009
Replies: 3
Views: 3,653
Posted By PeterBoard
ATI Catalyst 9.x display corruption

I have an issue with Aero and Wallpapers when using the Ati Catalyst drivers from this year (all the 9.x version I tried). I have attached the screenshot of what happens to the desktop wallpaper.
...
Forum: Drivers 18 Oct 2009
Replies: 23
Views: 75,625
Posted By PeterBoard
Just tried the drivers and they don't work with...

Just tried the drivers and they don't work with my C-Media device, however the 5.12.01.0051 do work fine and Windows 7 seems to be able to control the volume with them.

The file I got ages ago was...
Forum: Drivers 18 Oct 2009
Replies: 23
Views: 75,625
Posted By PeterBoard
Cmedia Have Windows 7 Drivers

Have you checked out C-Media Company Information (http://www.cmedia.com.tw/drivers.html) and downloaded their drivers for Windows 7. They have beta ones for Windows 7.

I think 8738 drivers have...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:57 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33