Windows 7 Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: cyzero
Forum: Sound & Audio 14 Jan 2012
Replies: 0
Views: 735
Posted By cyzero
Need +30DB to be heard when using microphone.

So i had an old microphone, and i believed it was broken since i was constantly being told i cant be heard when i speak, so i boosted it to +30db but still i was faint and the "shhhhhh" in the...
Forum: Software 11 May 2010
Replies: 17
Views: 20,931
Posted By cyzero
Okay clearly you dont understand what i mean...i...

Okay clearly you dont understand what i mean...i have VISUAL C++ not c++ re-distributable...if i mess around with c++ i will most probably cause Visual C++ to not function...
Forum: Software 02 May 2010
Replies: 17
Views: 20,931
Posted By cyzero
need help did it like you said with the temp, but...

need help did it like you said with the temp, but it didn't work, and the biggest problem im having is i dont want to mess around with C++ because im using Visual basic 2010 which is used to make C++...
Forum: Gaming 21 Dec 2009
Replies: 9
Views: 3,817
Posted By cyzero
Thanx for the help but i figured out the...

Thanx for the help but i figured out the solution, i downloaded MSXML 4 service pack 2 and it works now.
Thanks anyway.
Forum: Gaming 21 Dec 2009
Replies: 9
Views: 3,817
Posted By cyzero
Nothing's changed from what i know.

Nothing's changed from what i know.
Forum: Gaming 21 Dec 2009
Replies: 9
Views: 3,817
Posted By cyzero
Neither, i installed it on xp but since then i've...

Neither, i installed it on xp but since then i've reinstalled a few times...
Forum: Gaming 21 Dec 2009
Replies: 9
Views: 3,817
Posted By cyzero
I have xp, windows 7 and three partitions, One...

I have xp, windows 7 and three partitions, One for xp, one for 7 and one for media/games....
i installed it to the third one so i dont have to install it again since i dont have the cd,
in short i...
Forum: Gaming 21 Dec 2009
Replies: 9
Views: 3,817
Posted By cyzero
Rise of legends "msmxl 4.0 is not installed properly"?

I got this error but don't know how to fix it...can someone help,
Thanx
Forum: Drivers 13 Dec 2009
Replies: 2
Views: 3,958
Posted By cyzero
Thanks

Thank you, it worked
Forum: Drivers 13 Dec 2009
Replies: 2
Views: 3,958
Posted By cyzero
openGL Subsytem could not load Error...

ioQ3 1.35urt win-x86 Dec 20 2007
----- FS_Startup -----
Going through search path...

----------------------
8032 files in pk3 files
execing default.cfg
execing q3config.cfg
execing...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:22 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33