Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: muteki
Forum: Hardware & Devices 14 Jun 2011
Replies: 7
Views: 2,844
Posted By muteki
Yes it was installed right lol. Thanks. I looked...

Yes it was installed right lol. Thanks. I looked into it and still nothing. I even got a new reader. Same problem :(
Forum: Hardware & Devices 11 Jun 2011
Replies: 7
Views: 2,844
Posted By muteki
I am still having no luck here. :( PS whats...

I am still having no luck here. :(

PS whats MOBO drivers I looked but cant fig that out. I have my Mother board all up to date and Flashed Bios. :)
Forum: Hardware & Devices 06 Jun 2011
Replies: 7
Views: 2,844
Posted By muteki
I do not have the old drivers lol never needed...

I do not have the old drivers lol never needed them for XP or Vista
Forum: Hardware & Devices 06 Jun 2011
Replies: 7
Views: 2,844
Posted By muteki
3.5-inch Card Reader|Lian Li CR-25

I am having a hell of a time locating drivers for this card. It was working before I upgraded to Win 7 but now it just says "Unknown Device" did the normal uninstall it and reinstall with no luck....
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:25 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App