Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: balukr
Forum: Media Center 17 Mar 2010
Replies: 16
Views: 5,320
Posted By balukr
Valleyman, I was little excited when I saw your...

Valleyman, I was little excited when I saw your post but unfortunately Nvidia pull the 196.75 driver out. Looks like there is a Fan issue with this version so I have to wait again now. Thanks for...
Forum: Media Center 18 Feb 2010
Replies: 16
Views: 5,320
Posted By balukr
I updated the drivers from the Shuttle website...

I updated the drivers from the Shuttle website too but no luck. I'm just shutting down my PC for now. I thought it could be a hardware issue but looks like you have tested on Vista and it works fine...
Forum: Media Center 23 Dec 2009
Replies: 16
Views: 5,320
Posted By balukr
No USBDAC on mine

My PC don't have USBDAC, it is a Shuttle SN78SH, NVidia Geforce 8200 Chipset with AMD 2 socket. I have AMD Athlon II with 2GB RAM running on it. Any other ideas ? Valleyman did you able to fix your...
Forum: Media Center 22 Dec 2009
Replies: 16
Views: 5,320
Posted By balukr
what was the resolution

I have the same exact problem on my new Media center PC. I installed a clean win 7 ultimate on this , whenever PC comes back from sleep mode if I use MCE then my video is jittery and audio is crap. I...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:15 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33