Windows 7 Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: bahn
Forum: Network & Sharing 01 Aug 2009
Replies: 9
Views: 1,920
Posted By bahn
MAC Address Filtering is disabled. I'm not very...

MAC Address Filtering is disabled.
I'm not very knowlegeable with networking. I already messed up once. I'm afraid I'll mess up again. :(

I tried a stripped down version of 7600 32bit, still no...
Forum: Network & Sharing 01 Aug 2009
Replies: 9
Views: 1,920
Posted By bahn
I tried all the settings in your #4 post, no...

I tried all the settings in your #4 post, no luck.

I works if I disable wireless security, but isnt it dangerous?

If I disable wireless security on my pc, will it also disable the security on...
Forum: Network & Sharing 01 Aug 2009
Replies: 9
Views: 1,920
Posted By bahn
I did that, didnt work

I did that, didnt work
Forum: Network & Sharing 01 Aug 2009
Replies: 9
Views: 1,920
Posted By bahn
Its WPA-PSK/WPA2-PSK TKIP Realtek RTL8187 USB...

Its WPA-PSK/WPA2-PSK
TKIP
Realtek RTL8187 USB
Yes I have installed the latest drivers.
I just dont understand cause it works on 7264 32bit and 7600 64bit.
Forum: Network & Sharing 01 Aug 2009
Replies: 9
Views: 1,920
Posted By bahn
Cant connect to wireless router using 7600 32bit

I cant connect to my wireless router if I use 7600 32bit. When I type in the security key, It just says Windows is unable to connect to network.
I'm using TPLink Router
It works fine on Server2003,...
Forum: News 22 Jul 2009
Replies: 311
Views: 46,285
Posted By bahn
If 7600.16385 is the RTM, will it be different...

If 7600.16385 is the RTM, will it be different from the 7600.16385 leaked a few weeks ago?
Forum: Performance & Maintenance 20 Jul 2009
Replies: 13
Views: 9,628
Posted By bahn
I got 64 fps dx9 1600x1200 default settings...

I got 64 fps
dx9
1600x1200
default settings
somehow i cant change any of the settings except for the resolution
it keeps going back to default

specs (all stock speeds)
8800gt
e8400
Forum: Installation & Setup 18 Jul 2009
Replies: 16
Views: 4,469
Posted By bahn
I had the "Insert system disk" error reinstalling...

I had the "Insert system disk" error reinstalling Server2k3. It will only boot when the DVD in the drive. I had to reinstall it several times before i got it working right. I had burned my w2k3 at...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:56 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33