Windows 7 Forums

Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: bash
Forum: Drivers 12 Apr 2010
Replies: 9
Views: 3,354
Posted By bash
Well, left it on overnight trying to boot into...

Well, left it on overnight trying to boot into safe mode, only to find it still hung on CLASSPNP.sys this morning.

I read another article about renaming CLASSPNP.sys to CLASSPNP.old and trying to...
Forum: Drivers 11 Apr 2010
Replies: 9
Views: 3,354
Posted By bash
Really, eh? I gave it about 30 minutes, but I'm...

Really, eh? I gave it about 30 minutes, but I'm open to trying it longer.

I'll leave it on overnight tonight and see if that does anything.

Thanks for the suggestion! I'll post back...
Forum: Drivers 11 Apr 2010
Replies: 9
Views: 3,354
Posted By bash
You bet...in fact, I still have XP dual-booting...

You bet...in fact, I still have XP dual-booting and it works like a charm in that OS.

I've heard of others using that card with Windows 7, so it seems like a card/mobo/OS combination in my case. ...
Forum: Drivers 11 Apr 2010
Replies: 9
Views: 3,354
Posted By bash
Thanks for the reply. That's the exact...

Thanks for the reply.

That's the exact driver I've already downloaded, but unfortunately, I never get a chance to install it because of the freezing! I even tried removing the card (allowing...
Forum: Installation & Setup 10 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
You betcha. Works like a charm as soon as the...

You betcha. Works like a charm as soon as the card is removed.
Forum: Drivers 10 Apr 2010
Replies: 9
Views: 3,354
Posted By bash
Hauppauge PVR-150 card causes Windows 7 to freeze

I was referred to this section of the forum after troubleshooting a few early installation problems (details here:...
Forum: Installation & Setup 10 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
Oooops, just realized I put the incorrect driver...

Oooops, just realized I put the incorrect driver in my earlier post...

I've edited it to show that safe mode now freezes on CLASSPNP.sys when the Hauppauge PVR-150 card is inserted.

I will...
Forum: Installation & Setup 10 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
Thanks man, I'll give the driver suggestions a...

Thanks man, I'll give the driver suggestions a shot.

Re: the RAID, the biggest thing for me is that all my Movies/Shows stay on one drive letter so that all my media extenders can easily access...
Forum: Installation & Setup 10 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
Yet another update...

Well, after some more fiddling this morning, I finally got the RAID array detected in Windows.

I was combing through device manager when I saw that my SATA controller was being detected as...
Forum: Installation & Setup 10 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
The main reason why I want to use RAID (or maybe...

The main reason why I want to use RAID (or maybe JBOD down the road) is to consolidate all the data onto one drive or one share within windows. I'd rather not have an E:, F: and G: drive or...
Forum: Installation & Setup 09 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
Another update

Install finished successfully, but now I have a new problem...

Since I had disconnected my 2 RAIDed drives to minimize installation issues, I decided to plug them back in now that the installation...
Forum: Installation & Setup 09 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
Culprit found!

Sorry for the delayed reply...wasn't able to touch the system until tonight.

Big update for tonight. Before trying the image method, I had one last hunch that I wanted to try out. While I had...
Forum: Installation & Setup 07 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
Yup, have tried both methods since removing the...

Yup, have tried both methods since removing the RAID array and there are no differences at all (same freeze on same orange pixel).


HD is recognized as Primary Master IDE #1. No real other...
Forum: Installation & Setup 07 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
Ok, screenshots requested are below. Thoughts? ...

Ok, screenshots requested are below. Thoughts?

Unfortunately, I was not able to perform the "lis vol" command because I was unable to boot into safe mode w/ command prompt mode (when I tried, it...
Forum: Installation & Setup 07 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
Sorry, missed this post earlier. I'd love to...

Sorry, missed this post earlier.

I'd love to image it, but the family is so trained on the dual-boot setup (i.e. how to boot to 2nd OS if first is having issues), so I'd prefer to keep it that way...
Forum: Installation & Setup 06 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
Fail point is before the actual installation even...

Fail point is before the actual installation even begins, so it doesn't even get a chance to see the HD!

Exact sequence of events (assuming Win7 install DVD is already inserted):
1) Computer...
Forum: Installation & Setup 06 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
Well, bad news....disconnected the RAID array,...

Well, bad news....disconnected the RAID array, leaving only the IDE drive and STILL the same problem.

I even deleted all but the one XP partition on the IDE drive, hoping to let the Windows 7...
Forum: Installation & Setup 06 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
Thanks guys! I'll try this when I get home...

Thanks guys! I'll try this when I get home tonight and will post back.

Cheers,
Bash
Forum: Installation & Setup 05 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
Thanks for the replies! Yup, tried...

Thanks for the replies!



Yup, tried that...still froze at the same spot.



Question about disconnecting the two 1TB drives...that won't screw up the RAID or anything right? I'm a little...
Forum: Installation & Setup 05 Apr 2010
Replies: 31
Views: 7,782
Posted By bash
Can't get installation past "Starting Windows"

Hey guys,

Pulling my hair out with this one, so figured I'd post here to see if anyone has any suggestions.

First, my setup:
Mobo: Asus A8R-MVP (BIOS 0503, last stable release)
Video: nVidia...
Forum: General Discussion 26 Aug 2009
Replies: 23
Views: 28,260
Posted By bash
Just a quick bump to see if anyone has any...

Just a quick bump to see if anyone has any ideas...

For those with even one user on the system, can you try clicking the "Switch user" button on the lock screen and see what happens?
Forum: Graphic Cards 26 Aug 2009
Replies: 20
Views: 35,212
Posted By bash
I've had better luck with the Catalyst 9.1...

I've had better luck with the Catalyst 9.1 drivers. They can be found archived on the ATI site.
Forum: General Discussion 10 Aug 2009
Replies: 23
Views: 28,260
Posted By bash
Thanks for the reply. I tried fooling around...

Thanks for the reply.

I tried fooling around with various power settings, but nothing made a difference. I believe the power management is only affecting the computer before/during/after sleep...
Forum: General Discussion 10 Aug 2009
Replies: 23
Views: 28,260
Posted By bash
Monitor goes black when attempting to switch user

Hey guys,

Just installed Windows 7 and loving it so far. But there's one problem that's been really bugging me.

Basically, I have two user accounts on the system. When User1 hits "Windows...
Showing results 1 to 24 of 24

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:06 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App