Windows 7 Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: SlideRulz
Forum: Gaming 12 Jul 2010
Replies: 15
Views: 2,282
Posted By SlideRulz
That's a good site, Thanks. SlideRulz

That's a good site, Thanks.
SlideRulz
Forum: Gaming 11 Jul 2010
Replies: 15
Views: 2,282
Posted By SlideRulz
OS:Microsoft Windows XP, Windows Vista and...

OS:Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Processor:Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
Memory:1 GB RAM...
Forum: Gaming 10 Jul 2010
Replies: 15
Views: 2,282
Posted By SlideRulz
That will work, the game caps at 91 fps in the...

That will work, the game caps at 91 fps in the multiplayer game
Forum: Gaming 05 Jul 2010
Replies: 15
Views: 2,282
Posted By SlideRulz
There is a Cod MW2, I've logged over 600 hours on...

There is a Cod MW2, I've logged over 600 hours on the game.
Forum: Gaming 05 Jul 2010
Replies: 7
Views: 2,732
Posted By SlideRulz
I don't know what Grid is, but Cod 4 runs fine on...

I don't know what Grid is, but Cod 4 runs fine on my system.
Win7 64
Forum: Performance & Maintenance 20 Dec 2009
Replies: 11
Views: 2,905
Posted By SlideRulz
This is the best one I've seen yet

This is the best one I've seen yet
Forum: Software 07 Nov 2009
Replies: 13
Views: 19,900
Posted By SlideRulz
Try going into your bios and turn on "C" state. ...

Try going into your bios and turn on "C" state.
I had the same problem with system hanging up when I connected my iphone. I did the uninstall the install routine 3 times with no results. After...
Forum: Software 07 Nov 2009
Replies: 22
Views: 7,903
Posted By SlideRulz
Try going into your bios and turn on C state on...

Try going into your bios and turn on C state on your cpu. This is under CPU config on a asus motherboard. I did this and now itunes works fine when I connect my iphone. :D
Forum: Drivers 07 Nov 2009
Replies: 51
Views: 36,027
Posted By SlideRulz
I tried all of the uninstall with no results....

I tried all of the uninstall with no results. What did work was going into my bios and turning on "c" state under cpu config. After doing that no problems at all .
Forum: Tutorials 26 Oct 2009
Replies: 684
Views: 617,991
Posted By SlideRulz
Most ppl don't take the time to research fourms...

Most ppl don't take the time to research fourms like this one for a fix to a problem. If it doesn't work simple right out of the box, they are confused and at a stand still.
Forum: Tutorials 23 Oct 2009
Replies: 684
Views: 617,991
Posted By SlideRulz
Worked for me last night, THANKS to the ppl on...

Worked for me last night, THANKS to the ppl on the forum for all your help. I used Imgburn to burm my iso file, works perfectly.
Showing results 1 to 11 of 11

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:56 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33