Windows 7 Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ZeuZSVB
Forum: Installation & Setup 17 Sep 2009
Replies: 10
Views: 1,378
Posted By ZeuZSVB
i burn with imgburn a low speed and have tried 4...

i burn with imgburn a low speed and have tried 4 different releases and installede with the same dvd on an other pc where it worked so its not the disk. havent tried to battery jet because i cant get...
Forum: Installation & Setup 16 Sep 2009
Replies: 10
Views: 1,378
Posted By ZeuZSVB
ok thanks for the answers. Do you think this also...

ok thanks for the answers. Do you think this also will help to getting it to start with the original hdd that i some how cant start the computer with any more... ive installed xp on another hdd but...
Forum: Installation & Setup 16 Sep 2009
Replies: 10
Views: 1,378
Posted By ZeuZSVB
Heeeelp im so mad

Hi i cant install Windows 7 on my Pc i have been trying since the early beta day and every time it does the same thing. this is how i do>

1 unplug every hdd without the system disk.
2.unplug...
Forum: Installation & Setup 16 Sep 2009
Replies: 21
Views: 9,810
Posted By ZeuZSVB
Good and bad news for me i triede to change sata...

Good and bad news for me i triede to change sata configuration to some of the other setups and suddenly it moved on to the next step but then it just reboots so i triede to do a new clean install and...
Forum: Installation & Setup 16 Sep 2009
Replies: 21
Views: 9,810
Posted By ZeuZSVB
im trying it know but its still stuck at starting...

im trying it know but its still stuck at starting windows, but i will try and let run. i have set the sata port settings in the bios for ide, is this right?
Forum: Installation & Setup 16 Sep 2009
Replies: 21
Views: 9,810
Posted By ZeuZSVB
Ok i will try that to and get back to you, im not...

Ok i will try that to and get back to you, im not sure if it was pluged in but will give it a try
Forum: Installation & Setup 15 Sep 2009
Replies: 21
Views: 9,810
Posted By ZeuZSVB
I only install with one harddisk connected. and...

I only install with one harddisk connected. and no dont have any raid my motherbord is a Asrock 775XFire-eSATA2.
Forum: Installation & Setup 15 Sep 2009
Replies: 21
Views: 9,810
Posted By ZeuZSVB
have you run the upgrade advisor to make sure...

have you run the upgrade advisor to make sure your computer has the minimum requirements?
99% of the time failed installs result from a badly burned ISO. where did you download the win 7 image from...
Forum: Installation & Setup 15 Sep 2009
Replies: 21
Views: 9,810
Posted By ZeuZSVB
I have also tried to let it run over night and...

I have also tried to let it run over night and nothing hapend. How do you clear the cmos, Set it to default settings?
Forum: Installation & Setup 14 Sep 2009
Replies: 21
Views: 9,810
Posted By ZeuZSVB
I have the same problem. Ive been trying to...

I have the same problem. Ive been trying to install Win 7 since the early beta days but every time its the same problem, when it needs to reboot for the second time it just hangs at the windows...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:47 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33