Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 33
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Sinobiah
Forum: Gaming 13 Dec 2011
Replies: 22
Views: 5,389
Posted By Sinobiah
Hey, sorry for the late replies. As you see, I'm...

Hey, sorry for the late replies. As you see, I'm in South Africa. So our time zones differ a bit. In response to the motherboard manual, I don't have one. This pc was put together. And I have not yet...
Forum: Gaming 12 Dec 2011
Replies: 22
Views: 5,389
Posted By Sinobiah
All my devices were bought brand new and they are...

All my devices were bought brand new and they are all plug an play. So i doubt that would be the issue. Also, i did clean my pc out with an airgun earlier today at the pc shop. so it's squeeky clean.
Forum: Gaming 12 Dec 2011
Replies: 22
Views: 5,389
Posted By Sinobiah
My graphics drivers for my gt430 were updated...

My graphics drivers for my gt430 were updated today to the latest version drectly from nvidia. My sound drivers however, don't go any higher than that. so i guess it is the latest version. And with...
Forum: Gaming 12 Dec 2011
Replies: 22
Views: 5,389
Posted By Sinobiah
interesting

Thanks for the advice. it does show about 4 different lags, but does not pinpoint them... so it doesnt really help much. Any other ideas?
Forum: Gaming 12 Dec 2011
Replies: 22
Views: 5,389
Posted By Sinobiah
Pc Lags with games?

Hey guys,

I'm having incredible frustration with my pc. It LAGS during most games, including the following:

Crysis
Resident evil 5
Need for speed: Hot pursuit
front lines; fuel of war
etc
Forum: Graphic Cards 18 Sep 2011
Replies: 1
Views: 1,151
Posted By Sinobiah
LCD screen won't work with HD cable on Nvidia 7300GS

Hi there all,

I have a Nvidia 7300 GS graphics card, and the drivers were installed etc. I was using it with the white plug cable for HD/DVI for almost a year. Last week, I took the fan off of my...
Forum: Network & Sharing 25 Aug 2011
Replies: 1
Views: 829
Posted By Sinobiah
LAN giving problems?

Hi all,

I recently installed a plug and play Ethernet adapter into my pc which is Win7. I am trying to LAN with a windows XP pc (which previously worked with my onboard adapter).

When I view...
Forum: Network & Sharing 24 Aug 2011
Replies: 15
Views: 1,883
Posted By Sinobiah
Did what you said, it did not restore all the...

Did what you said, it did not restore all the drivers after a restart besides for RAS async adapter.

in cmd, my tunnel adapter for local area connection says the media is disconnected.
Forum: Network & Sharing 24 Aug 2011
Replies: 15
Views: 1,883
Posted By Sinobiah
sorry, i just realized i cut out a piece of the...

sorry, i just realized i cut out a piece of the cmd prompt.. here is the full one? does it make a difference?
Forum: Network & Sharing 24 Aug 2011
Replies: 15
Views: 1,883
Posted By Sinobiah
Sorry for the late reply. Will try that in a bit.

Sorry for the late reply. Will try that in a bit.
Forum: Network & Sharing 20 Aug 2011
Replies: 15
Views: 1,883
Posted By Sinobiah
Ok. So this is what my device manager...

Ok.

So this is what my device manager states in my networks drivers etc etc....

I'm really frustrated with all this! It's been months since I have been able to use it.:(
Forum: Network & Sharing 20 Aug 2011
Replies: 15
Views: 1,883
Posted By Sinobiah
I've tried that on more than one occasion. I'll...

I've tried that on more than one occasion. I'll send a screenshot of what my device manager sends in about a minute. PS, how do i fix the default gateway problem? And how does that affect my LAN?
Forum: Network & Sharing 20 Aug 2011
Replies: 15
Views: 1,883
Posted By Sinobiah
It's not the cable.. We have 2 cables and it...

It's not the cable.. We have 2 cables and it still does the same thing. The problem is that my LOCAL AREA CONNECTION ICON itself is missing out of my adapters. It's no longer there, and I can't...
Forum: Network & Sharing 20 Aug 2011
Replies: 15
Views: 1,883
Posted By Sinobiah
I use a 3G modem to connect to the internet,...

I use a 3G modem to connect to the internet, which is the PC I am currently using to connect. It is the windows 7 pc. So this is the host pc.
Forum: Network & Sharing 20 Aug 2011
Replies: 15
Views: 1,883
Posted By Sinobiah
Reply

Hi there,

Thanks for the reply.

Here is a screenshot, and it was a relative. I hope it shows??? lol..

Don;t you perhaps have skype? it will speed things up greatly.
Forum: Network & Sharing 20 Aug 2011
Replies: 15
Views: 1,883
Posted By Sinobiah
Restoring LAN on windows 7

Hi All,

A while back I had a lan connection working perfectly (first time i ever used it) on windows 7. I Connected to a windows xp box through the lan cable, and played MPG's with no problem.
...
Forum: Network & Sharing 29 May 2011
Replies: 2
Views: 840
Posted By Sinobiah
Hi, Thanks for the reply but connecting to...

Hi,

Thanks for the reply but connecting to the internet is not the issue. I am connected to the internet as we speak on my pc (the pc that I am discussing). My problem is that I cannot create a...
Forum: Network & Sharing 29 May 2011
Replies: 2
Views: 840
Posted By Sinobiah
Strange PC behavior with network adapter

Hi all,

I've had windows 7 for about a year now on my PC and it has been running reasonably smooth. For the first time a few days ago, I connected to a LAN with someone running win xp which worked...
Forum: Sound & Audio 01 Oct 2010
Replies: 5
Views: 2,394
Posted By Sinobiah
That really looks like a probably cause. Holy cow...

That really looks like a probably cause. Holy cow :eek: !
All the processes eat alot of memory at startup which makes the entire system lag. By Disabling the less essential process's at startup, it...
Forum: Sound & Audio 01 Oct 2010
Replies: 3
Views: 8,510
Posted By Sinobiah
Are you sure you have the right drivers? ...

Are you sure you have the right drivers?

Have you checked in device manager to see if there are any exclamation or question marks next to your sound driver?

It could also be possible that you...
Forum: Sound & Audio 01 Oct 2010
Replies: 9
Views: 5,124
Posted By Sinobiah
I figured it was blown when i plugged the jack...

I figured it was blown when i plugged the jack into the front plugs... and it worked. And sound never worked when it i plugged the speakers into the back. The front plugs werent connected, so i...
Forum: Sound & Audio 01 Oct 2010
Replies: 9
Views: 5,124
Posted By Sinobiah
thanks Ap. Turns out my soundcard was blown.....

thanks Ap. Turns out my soundcard was blown.. thanks for the great advice anyway!
Forum: Hardware & Devices 01 Oct 2010
Replies: 17
Views: 5,038
Posted By Sinobiah
I agree that random reboots usually relate to a...

I agree that random reboots usually relate to a power supply issue, total output has nothing to do with it.

The Op asked for advice then doubts the good advice he recieves is true? Random...
Forum: Hardware & Devices 01 Oct 2010
Replies: 17
Views: 5,038
Posted By Sinobiah
About the power pack, i did mention that we...

About the power pack, i did mention that we tested it. What i forgot to mention was that we tested it with a different power pack too, and the problem persisted.

It was only when we took it out...
Forum: Hardware & Devices 01 Oct 2010
Replies: 17
Views: 5,038
Posted By Sinobiah
Strangely for the first time it displayed this...

Strangely for the first time it displayed this error message after rebooting:

Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
...
Showing results 1 to 25 of 33

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:04 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33