Windows 7 Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Xenophon
Forum: Hardware & Devices 23 Jan 2011
Replies: 3
Views: 1,671
Posted By Xenophon
Thanks for the reply. I seem to have fixed...

Thanks for the reply.

I seem to have fixed the problem due to searching online. It seems that Windows 7 (both 32 and 64 bit) can sometimes have a problem with addressing SATA HDD's over 500gb. If...
Forum: Sound & Audio 19 Jan 2011
Replies: 4
Views: 2,570
Posted By Xenophon
Hi thanks for the replies. My onboard sound...

Hi thanks for the replies.

My onboard sound doesnt work with 5.1; reason why I got an external card in the 1st place.

No, the audio comes out in all the speakers bar the subwoofer when I use...
Forum: Sound & Audio 19 Jan 2011
Replies: 4
Views: 2,570
Posted By Xenophon
No bass with 5.1?

My new external sound card arrived today (Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 External Sound Card) and I'm basically running into problems from the start. I have 5.1 speakers, but the subwoofer...
Forum: Hardware & Devices 16 Jan 2011
Replies: 3
Views: 1,671
Posted By Xenophon
Disappearing HDD?

What the title says, got a new HDD the other week there (750GB Seagate, forget the serial code) and slapped it on the computer.

Went and formatted it and it runs fine on my PC, except earlier...
Forum: Hardware & Devices 07 Jan 2011
Replies: 7
Views: 1,638
Posted By Xenophon
Yep, first I tried an older PSU with the same...

Yep, first I tried an older PSU with the same power (500w) and neither ran but the older HDD ran fine.

Then I put my new PSU back in and neither worked, but the old one did once again.

Im...
Forum: Hardware & Devices 07 Jan 2011
Replies: 7
Views: 1,638
Posted By Xenophon
Aye checked the dataclinic there. Got their...

Aye checked the dataclinic there. Got their number and they arent replying =/

I only need one of the drives recovered; the C Drive was only for Windows apps =)

Discovered a 1tb drive for 36...
Forum: Hardware & Devices 07 Jan 2011
Replies: 7
Views: 1,638
Posted By Xenophon
So I've Fried my SATA HDD's _

What the title says. Upon installing a new PSU I think static fried my hard drives (2 x 500gb).

I've accepted that. The problem is - is it possible to recover data from the hard drives? If its any...
Forum: Sound & Audio 05 Jan 2011
Replies: 22
Views: 33,216
Posted By Xenophon
From Northern Ireland mate so amazon UK or...

From Northern Ireland mate so amazon UK or something similar would do the trick.

I was looking at this: Creative SoundBlaster 5.1 OEM PCI Sound Card - Online Store...
Forum: Sound & Audio 05 Jan 2011
Replies: 22
Views: 33,216
Posted By Xenophon
3 - One pink one green one light blue. ...

3 - One pink one green one light blue.

Problem is that I cant use my old soundcard as it completely blocks off the air intake of my GPUs fan.

Only alternative if this doesnt work is to try and...
Forum: Sound & Audio 05 Jan 2011
Replies: 22
Views: 33,216
Posted By Xenophon
Heres a screenie of what I see atm: 129437 ...

Heres a screenie of what I see atm:

129437

Meh maybe something isnt activated?

(btw yes everything is unplugged from the audio atm =P)
Forum: Sound & Audio 05 Jan 2011
Replies: 22
Views: 33,216
Posted By Xenophon
All it has is "disable front panel jack...

All it has is "disable front panel jack detection"

Thats all there is in the options _
Forum: Sound & Audio 05 Jan 2011
Replies: 22
Views: 33,216
Posted By Xenophon
Yep I can set it to 5.1 but only hear 2 of the...

Yep I can set it to 5.1 but only hear 2 of the speakers (the main left and main right).

I have 3 jacks in 3 inputs (only 3 audio inputs on the mboard in the 1st place _)

Inputs are: Pink,...
Forum: Sound & Audio 05 Jan 2011
Replies: 22
Views: 33,216
Posted By Xenophon
Thanks for the reply. Yes im sure the BIOS has...

Thanks for the reply. Yes im sure the BIOS has the onboard sound enabled (as I can hear actual stereo sound).
That is indeed the Audio Manager im using, and AFAIK my motherboard does not use the...
Forum: Sound & Audio 05 Jan 2011
Replies: 22
Views: 33,216
Posted By Xenophon
5.1 Surround Problems with Realtek HD Audio Manager

Hi everyone! First post on the forums =P

What the title says. Basically I have had to remove my soundcard (a Creative X-Fi Soundblaster) as it was completely blocking off the fan on my new...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:54 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33