Windows 7 Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Aggro
Forum: Installation & Setup 17 Jul 2012
Replies: 8
Views: 1,984
Posted By Aggro
OK - got it sorted. I hadn't wiped the System...

OK - got it sorted. I hadn't wiped the System Reserved from the HDD. EasyBCD worked like a champ, solved boot error fine. Used Partition Wizard to finish wiping the HDD and reset my partitions, I...
Forum: Installation & Setup 17 Jul 2012
Replies: 8
Views: 1,984
Posted By Aggro
Yes, it's activated. MS Tech support had me do...

Yes, it's activated. MS Tech support had me do that while on the phone with them.
Forum: Installation & Setup 17 Jul 2012
Replies: 8
Views: 1,984
Posted By Aggro
I had assumed the logo difference was just part...

I had assumed the logo difference was just part of the 3rd Party Theme. I bought it from a theme/customization website.
A few months back, long before I bought the SSD, I had the mechanical HDD...
Forum: Installation & Setup 17 Jul 2012
Replies: 8
Views: 1,984
Posted By Aggro
Thanks. I'll post it in a few hours when I get...

Thanks. I'll post it in a few hours when I get home. (I'm at work)

Appreciate the help.
Forum: Installation & Setup 17 Jul 2012
Replies: 8
Views: 1,984
Posted By Aggro
NEW SSD, Boot Error, Suddenly not genuine.

This weekend, I bought and installed a new SSD into my computer. I re-installed my Windows 7 (Home Premium x64 OEM) onto it, (fresh install, no migrate) and immediately formatted my mechanical...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:46 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33