Windows 7 Forums


Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: gbelin
Forum: Browsers & Mail 16 Mar 2011
Replies: 19
Views: 4,359
Posted By gbelin
I have installed IE9 final version at home and at...

I have installed IE9 final version at home and at work. At work it works perfectly, with a windows 7 Professional 32 bits. At work it continues working wrong, I have installed latest version of adobe...
Forum: Browsers & Mail 04 Mar 2011
Replies: 19
Views: 4,359
Posted By gbelin
Ie9 rc

I have similar problems, I have Internet Explorer 9 RC in Windows 7 Ultimate Spanish, I have unistalled and reainstalled again, also reset all features to default values. But it hangs after few...
Forum: Browsers & Mail 29 Sep 2010
Replies: 9
Views: 5,261
Posted By gbelin
Finally I have uninstalled IE9, it seems that it...

Finally I have uninstalled IE9, it seems that it does not work with Windows 7 RTM versions until SP1

Internet Explorer 9 to require Windows 7 users to install SP1...
Forum: Browsers & Mail 23 Sep 2010
Replies: 9
Views: 5,261
Posted By gbelin
I had all updates applied to may pc, I have tried...

I had all updates applied to may pc, I have tried to apply them again and all says they are already applied. The Only one I have not updated is "Actualización de Windows 7 y Windows Server 2008 R2...
Forum: Browsers & Mail 21 Sep 2010
Replies: 9
Views: 5,261
Posted By gbelin
I had all updates applied to may pc, I have tried...

I had all updates applied to may pc, I have tried to apply them again and all says they are already applied. The Only one I have not updated is "Actualización de Windows 7 y Windows Server 2008 R2...
Forum: Browsers & Mail 20 Sep 2010
Replies: 9
Views: 5,261
Posted By gbelin
Yes, I had installed it. And I have also...

Yes, I had installed it. And I have also reinstall it for all explorer versions and for ie9 64.

I start IE9 64, two instances of iexplorer opens in "task administrator, I open my gmail, I see...
Forum: Browsers & Mail 17 Sep 2010
Replies: 9
Views: 5,261
Posted By gbelin
Yesterday I installed IE9 32 (Spanish version) at...

Yesterday I installed IE9 32 (Spanish version) at work, and it works fine. I also installed IE9 64 (Spanish version) at home and it always hangs in two or three minutes if I leave pages like gmail or...
Forum: Browsers & Mail 04 Nov 2009
Replies: 18
Views: 11,201
Posted By gbelin
I am going to try to explain the problem with one...

I am going to try to explain the problem with one sample.

I have IExplorer with gmail in one TAB, I try to start a videoconference with a friend, it says me that I have to installa latest version...
Forum: Browsers & Mail 20 Oct 2009
Replies: 18
Views: 11,201
Posted By gbelin
Sorry, I forget that I am also running microsoft...

Sorry, I forget that I am also running microsoft security essentials, I think I am not using anything apart that and windows firewall.
Forum: Browsers & Mail 20 Oct 2009
Replies: 18
Views: 11,201
Posted By gbelin
I am running Windows 7 64 bits, IExplorer 32...

I am running Windows 7 64 bits, IExplorer 32 bits. I have downloaded and installed Adobe Flash Player 10 from filehippo, but IExplorer continues asking me for install it each time I get into a page...
Forum: Browsers & Mail 18 Oct 2009
Replies: 18
Views: 11,201
Posted By gbelin
I am using 32 bit version, flash player installs...

I am using 32 bit version, flash player installs correctly ... but when I start Iexplorer later, and I access other web page with a flash video, it could not run the video and asks me to install...
Forum: Browsers & Mail 18 Oct 2009
Replies: 18
Views: 11,201
Posted By gbelin
Adobe Flash Player continuing asking for install

Hi there, every time I get into a page that has a flash video, it ask me for installa flash player, then it works, but, why is not enough to install it only ones? why it ask me for reinstall each...
Forum: Sound & Audio 10 Aug 2009
Replies: 3
Views: 7,838
Posted By gbelin
I have used windows media player. I am also...

I have used windows media player.

I am also using the optical SPDIF output, that is connected to an Onkyo av receiver.

In Realtek configuration I have enabled "dolby digital" and "48.0 khz"...
Forum: Sound & Audio 10 Aug 2009
Replies: 3
Views: 7,838
Posted By gbelin
Hi there, The music files are on the same...

Hi there,

The music files are on the same computer.

After removing and reinstalling drivers the problem seems to be partially fixed. The sound cuts are now about miliseconds instead of one...
Forum: Sound & Audio 09 Aug 2009
Replies: 3
Views: 7,838
Posted By gbelin
Realtek ALC 889 Sound cuts

Hi there,

I have motherboard gigabyte MA790GP-UD4H, which goes with Realtek ALC 889 A chipset. I have installed latest drivers from gigabyte and realtek (version 2.9 of codecs and AC97 codecs)
...
Forum: Performance & Maintenance 01 Jul 2009
Replies: 38
Views: 68,608
Posted By gbelin
I have 1Tb hard disk, I have used about 50Gb of...

I have 1Tb hard disk, I have used about 50Gb of space. I would like to partition de disk, but trying to shrink it, it does not allow me to reduce it to 200Gb, it seems that some files are storage in...
Forum: Browsers & Mail 30 Jun 2009
Replies: 1
Views: 1,215
Posted By gbelin
iExplorer do not navigate

I had a problem with iExplorer. When I click a link on a web page, it opens another iExplorer to navigate to the associated link, but it doesn't navigate, only opens a new iExplorer.

I also does...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:34 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33