Windows 7 Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: 0n33
Forum: General Discussion 25 Nov 2010
Replies: 43
Views: 12,934
Posted By 0n33
I assumed when you edited the regisrty on the...

I assumed when you edited the regisrty on the first page of this thread it worked untill you rebooted,. After trying it, i had no luck either, so this isnt really going to work... but ill keep...
Forum: General Discussion 24 Nov 2010
Replies: 43
Views: 12,934
Posted By 0n33
Following you so far. What DOS commands do I have...

Following you so far. What DOS commands do I have to put to get the icon order that I am looking for? Thanks :party:[/QUOTE]


make sure you can successfully change the key first..

then...
Forum: General Discussion 24 Nov 2010
Replies: 43
Views: 12,934
Posted By 0n33
Upon restart User and My Computer order switches...

Upon restart User and My Computer order switches for me.

This article (http://www.liutilities.com/products/registrybooster/tweaklibrary/tweaks/10065/) gives instructions that worked with XP. The...
Forum: General Discussion 24 Nov 2010
Replies: 43
Views: 12,934
Posted By 0n33
A batch file is a text file with commands, just a...

A batch file is a text file with commands, just a diffrent extention...

Rclick your desktop or folder, click "new" then "text file"

Rclick the new text file then "rename", rename it to sumthing...
Forum: General Discussion 24 Nov 2010
Replies: 43
Views: 12,934
Posted By 0n33
How to view the system registry by using 64-bit...

How to view the system registry by using 64-bit versions of Windows (http://support.microsoft.com/kb/305097)
Forum: General Discussion 24 Nov 2010
Replies: 43
Views: 12,934
Posted By 0n33
How do I run Wow64?[/QUOTE] sorry i messed...

How do I run Wow64?[/QUOTE]

sorry i messed that up its "syswow64"

start...run "syswow64"
Forum: General Discussion 24 Nov 2010
Replies: 43
Views: 12,934
Posted By 0n33
Refresh destop dos command (sorta) ...

Refresh destop dos command (sorta)

"rundll32.exe user32.dll,UpdatePerUserSystemParameters"

or

wmic.exe process where name="explorer.exe" call TERMINATE (restarts Explorer.exe)

or
Forum: General Discussion 24 Nov 2010
Replies: 43
Views: 12,934
Posted By 0n33
Make sure you change the key in regedit and 64bit...

Make sure you change the key in regedit and 64bit regisrty (run..."wow64") and reboot (just logging out then back in should do).

I beleive you said you were running 64bit w7 cause there are 2...
Forum: Media Center 24 Nov 2010
Replies: 2
Views: 1,683
Posted By 0n33
Media Center System Icon on desktop?

Hey People,

Ive searched this forum, and found no info on this subject...

What I'm trying to do is force a "Media Center Icon" on mu desktop, I know this is easily done threw rclick ... "Send...
Forum: General Discussion 24 Nov 2010
Replies: 15
Views: 10,295
Posted By 0n33
My Bad, i missread that 3 times... "Open" Icon in...

My Bad, i missread that 3 times... "Open" Icon in "Explorer" doh.... your right...

Although I wouldnt discrib it as default, its something ive rarely seen in w7

Sorry peeps my bad.

-ClicK
Forum: General Discussion 24 Nov 2010
Replies: 15
Views: 10,295
Posted By 0n33
I've been supporting Win 7 for about 3 years now...

I've been supporting Win 7 for about 3 years now or since it came out, but never had this issue as you discribed, sept for the IE icon, unless my clients did as described above, but like anything...
Forum: General Discussion 21 Nov 2010
Replies: 15
Views: 10,295
Posted By 0n33
DEFENATLY NOT DEFAULT BEHAVIOUR As well...

DEFENATLY NOT DEFAULT BEHAVIOUR

As well this fix may work, but by what you have duiscribed was not the cause, they (origional poster) have most likly changed the default locations as discribed...
Forum: General Discussion 21 Nov 2010
Replies: 15
Views: 10,295
Posted By 0n33
This symptom can also be caused if you have...

This symptom can also be caused if you have changed your defauilt Program files location, or changed the "Install path" while insatlling an application.

The fix is quite simple, rclick the broken...
Forum: Graphic Cards 09 Feb 2010
Replies: 4
Views: 3,068
Posted By 0n33
OMG THANK YOU!!! I had EXACKLY the same issue,...

OMG THANK YOU!!! I had EXACKLY the same issue, saw that driver installed, figured it was the issue, and could not find it anyway, assumed cause i have hd on my sound card it just didnt install,...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:06 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33