Windows 7 Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Mixe
Forum: Sound & Audio 26 Jun 2009
Replies: 17
Views: 40,307
Posted By Mixe
Okay I heard back from ASUS and like I figured...

Okay I heard back from ASUS and like I figured they bowed out of the problem.

"At this time we cannot offer support or troubleshooting help for Windows 7, and we may not have official, stable,...
Forum: Sound & Audio 23 Jun 2009
Replies: 17
Views: 40,307
Posted By Mixe
Hey Mikesc380, okay I've now matched your...

Hey Mikesc380, okay I've now matched your problems tit for tat, as able to get the VIA drivers and the HD V-deck application to load finally by using the Vista compatibility mode.

My problem...
Forum: Sound & Audio 20 Jun 2009
Replies: 17
Views: 40,307
Posted By Mixe
ASUS - VIA - Win 7

Hey,

I too am having a very similar problem. I can't get the optical SPDIF to initialize and work at all. mikesc380, you seem to have gotten further than I have however. I can't even get the VIA...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:18 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33