Windows 7 Forums


Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Andromida
Forum: Hardware & Devices 29 Jul 2012
Replies: 4
Views: 1,120
Posted By Andromida
All the same .. ill replace it and see if the...

All the same .. ill replace it and see if the problem still exists .. thanks
Forum: Hardware & Devices 29 Jul 2012
Replies: 4
Views: 1,120
Posted By Andromida
when i load bios defaults it gets back to the...

when i load bios defaults it gets back to the black screen without any beeps just fans are working ... I cant get it work except i remove the new ram and change the clock to 400 MHZ an install it...
Forum: Hardware & Devices 29 Jul 2012
Replies: 4
Views: 1,120
Posted By Andromida
New kingston DDR3 1333 running at only 800 bus speed..

Hi There,

I decided to upgrade my pc by adding a new kingston 2G DDR3 1033 kit .. I Bought it and placed it in the same slot color with the old one (kingston 2g DDR3 1033) .. when i turned on the...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:27 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33