Windows 7 Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Nandoman89
Forum: Customization 13 Jun 2013
Replies: 12
Views: 2,122
Posted By Nandoman89
Thank you so much Bongo, that worked perfectly....

Thank you so much Bongo, that worked perfectly. I'll have to look into Restorator in the future. I never had issues with Resource Hacker before so I didn't know it could corrupt files, but I usually...
Forum: Customization 10 Jun 2013
Replies: 12
Views: 2,122
Posted By Nandoman89
I did replace the icons in both .dlls. I only...

I did replace the icons in both .dlls. I only replaced the wifi icons in them, though (I never use a wired connection), with some icons that I made.

http://i.imgur.com/a4TGQjJ.png

I changed...
Forum: Customization 09 Jun 2013
Replies: 12
Views: 2,122
Posted By Nandoman89
Yes, I made some custom icons and I tried using...

Yes, I made some custom icons and I tried using Resource Hacker to change them. I'm trying to change the network icons (pnidui.dll) specifically. I did the reset after I changed the .dll the first...
Forum: Customization 05 Jun 2013
Replies: 12
Views: 2,122
Posted By Nandoman89
Well I already had the original tray icon back so...

Well I already had the original tray icon back so it didn't seem to do anything, but I tried changing the .dll again after the reset and I have the same problem.
Forum: Installation & Setup 21 Jul 2010
Replies: 7
Views: 2,664
Posted By Nandoman89
I was able to contact Microsoft and they helped...

I was able to contact Microsoft and they helped me get it sorted out. I had my receipt from the bookstore and proof that my laptop harddrive had bad sectors and I had to get a new one, because...
Forum: Installation & Setup 15 Jul 2010
Replies: 7
Views: 2,664
Posted By Nandoman89
Invalid Product Key?!

I recently installed 64-bit Windows 7 on my desktop computer, but despite activating it and getting an activation e-mail from Microsoft, it keeps telling me Windows isn't activated and I have 11 days...
Forum: BSOD Help and Support 15 Jul 2010
Replies: 3
Views: 3,515
Posted By Nandoman89
I was able to fix it with a system restore. Still...

I was able to fix it with a system restore. Still not entirely sure what caused the problem, but restoring to before I installed AVG seemed to solve it.
Forum: BSOD Help and Support 11 Jul 2010
Replies: 3
Views: 3,515
Posted By Nandoman89
RunDLL Error at Startup

I recently installed 64-bit Windows 7 on my desktop machine and was going about setting up all my programs and such. After successfully installing AVG Antivirus and rebooting the system, I got a...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:15 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App