Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: thunderbetlog
Forum: Graphic Cards 07 Nov 2010
Replies: 10
Views: 12,739
Posted By thunderbetlog
im using 64bit i think it's because of...

im using 64bit

i think it's because of dell's motherboard i think it's kinda picky

would you guys recommend to use xp instead of 7?

can anyone help me find my motherboard's driver here's...
Forum: Graphic Cards 04 Nov 2010
Replies: 10
Views: 12,739
Posted By thunderbetlog
my video card isn't showing at my device...

my video card isn't showing at my device manager...
Forum: Graphic Cards 04 Nov 2010
Replies: 10
Views: 12,739
Posted By thunderbetlog
on my bios menu after selecting video and...

on my bios menu

after selecting video and what so ever
there are two selection between auto and onboard\PEG i've set it to auto
and nothing happens
Forum: Graphic Cards 04 Nov 2010
Replies: 10
Views: 12,739
Posted By thunderbetlog
I having the same problem

I bought this new video card radeon 4350 the problem that im having is that
when it is plugged on add-in video card no display at all but when i plug the cable on integrated or on-board video card...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:02 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App