Windows 7 Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mikesc380
Forum: Sound & Audio 03 Oct 2009
Replies: 17
Views: 37,707
Posted By mikesc380
Which Driver are you using? I got the 7300 Driver...

Which Driver are you using? I got the 7300 Driver from VIA Arena and Have not had a Problem since it's release.
Forum: Sound & Audio 29 Aug 2009
Replies: 17
Views: 37,707
Posted By mikesc380
Via Windows 7 64-bit 7300 driver download from...

Via Windows 7 64-bit 7300 driver download from VIA Arena has fixed my issues I was having. Not sure when it became Available but I have a newer looking Icon on Desktop For audio deck and it runs and...
Forum: Sound & Audio 26 Jun 2009
Replies: 17
Views: 37,707
Posted By mikesc380
Tell! Them for me Mixe, it is flakey even...

Tell! Them for me Mixe, it is flakey even installed under Vista32-Bit. Take's Techinical knolledge to get it to work properly. There permissions, Certicate for driver don't always pass. May have to...
Forum: Sound & Audio 26 Jun 2009
Replies: 17
Views: 37,707
Posted By mikesc380
Via Deck

Well The M4A78Pro driver did install with a newer driver version however the HD Deck software will not run at all, so I will go Back to previous driver package available from Asus for my MOBO. May be...
Forum: Drivers 23 Jun 2009
Replies: 3
Views: 9,112
Posted By mikesc380
Cool I try it Was working with Vista SP2 and I...

Cool I try it Was working with Vista SP2 and I just don't think I tried that.
Forum: Sound & Audio 23 Jun 2009
Replies: 17
Views: 37,707
Posted By mikesc380
Mixe, I will try Stormy13 sugestion and post back...

Mixe, I will try Stormy13 sugestion and post back even though I don't like driver searching that way. But Don't open MOBO CD (Autorun) but Explore you CD by Right clicking your cd from My Computer....
Forum: Drivers 14 Jun 2009
Replies: 3
Views: 9,112
Posted By mikesc380
Can't get mine to work followed your...

Can't get mine to work followed your instructions. Which version of vista Compatibility mode did you choose. And whats your Motherboard model Vdeck crashes when I try to pick expert mode. Thanks! ...
Forum: Sound & Audio 14 Jun 2009
Replies: 17
Views: 37,707
Posted By mikesc380
VIA Vdeck

Okay Using Asus VIA Audio Drivers for the motherboard I can get drivers installed and Vdeck loads. However when trying to switch to expert mode in Vdeck panel I get a Vdeck appcrash error and it...
Forum: Sound & Audio 11 Jun 2009
Replies: 17
Views: 37,707
Posted By mikesc380
Via Audio Drivers 64-bit

Update on My system from Previous post. I did get the Via audio driver for 64 bit to install. But!!! This is what I found on my system in device manager. High Def Audio device was already installed...
Forum: Sound & Audio 08 Jun 2009
Replies: 17
Views: 37,707
Posted By mikesc380
Well the 650a drivers don't work. that is for...

Well the 650a drivers don't work. that is for x64. I noticed when installing Vista 64bit drives the install was installing from x86 directories HD Deck does not run after install and a reboot. Go to...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:21 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33