Windows 7 Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: sweetp43
Forum: Sound & Audio 24 Dec 2010
Replies: 9
Views: 4,236
Posted By sweetp43
Hello to all that responded and anyone else that...

Hello to all that responded and anyone else that may run across this NO SOUND FROM DVD/CD PLAYER-BURNER ISSUE. My Biostar Model A785GE and I would imagine many other motherboards that has a SATA...
Forum: Sound & Audio 23 Dec 2010
Replies: 9
Views: 4,236
Posted By sweetp43
Hi Lomai, And I Thank all of you for your...

Hi Lomai,
And I Thank all of you for your replys!
Jumper set to master on dvd-cd-burner. Hooked up to the motherboard via IDE cable.( the motherboard only has one IDE cable slot). Nothing else is...
Forum: Sound & Audio 23 Dec 2010
Replies: 9
Views: 4,236
Posted By sweetp43
Audio cd plays but no sound in win7-64

After a recent rebuild, new motherboard Biostar A785GE, my dvd/cd burner will play an audio cd and you can see the ribbon at the bottom showing it to be playing in WMP, but no sound to speakers. MY...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:00 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33