Windows 7 Forums

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: WesSide
Forum: Installation & Setup 22 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
Absolutely. While I had a full backup stored on...

Absolutely. While I had a full backup stored on my external HDD, I did not have an image of Vista to restore to. Either way, I got 7 working.

Thanks again for your help. I'm pretty eager to take...
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
I have solved this problem. Some might ask......

I have solved this problem. Some might ask... How?

It so happened that I bought 2 copies of Windows 7 Professional through Penn State's online computer store for my brother and my father for...
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
I reset my BIOS settings to default immediately...

I reset my BIOS settings to default immediately after trying with different settings.

I swapped out the RAM, same deal.

I ran diagnostic tests beforehand, and then I tried with the memtest86....
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
I spoke with Dell Support. They are straight...

I spoke with Dell Support. They are straight chilling in India right now, and they want my money.

Rawr :/
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
The available settings under "Onboard Devices"...

The available settings under "Onboard Devices" and "SATA Operation" are ATA and AHCI. In order for me to switch from ACHI to ATA, I had to turn off the Flash Cache Module.

Both SATA operations...
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
I got this Dell in August of 2008, so it's been...

I got this Dell in August of 2008, so it's been about a year and 4 months. I'll give this a try, thanks again.

F-key did nothing. It gets past the Dell screen and says "BOOTMGR is missing....
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
I'm doing that right now. Now I have it...

I'm doing that right now. Now I have it configured to ATA, I'll let you know what happens.

EDIT: Same problem. "Load Driver: A required CD/DVD drive device driver is missing..."
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
I did this. It was configured to ACHI by default,...

I did this. It was configured to ACHI by default, so no dice.



I did this. Booted up the Windows 7 Install wizard without any problems, however I came across the same "Load Driver" issue in...
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
I confirmed the HASH fail for both the CRC and...

I confirmed the HASH fail for both the CRC and the SHA-1. The re-download is at 14%... going to take a while. In the meantime, I tried to install the updated BIOS, however it requires a reboot. I'll...
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
Fantastic. I'll circle back when I'm finished.

Fantastic. I'll circle back when I'm finished.
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
Ahh, I see the inconsistencies between the hash...

Ahh, I see the inconsistencies between the hash of my .iso and that of the ones posted on that site. What is the solution? Re-downloaded the .iso and burn it again?
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
Yes. The raw name of the .iso is...

Yes. The raw name of the .iso is "en_windows_7_professional_x86_dvd_x15-65804", straight from the MSDNAA website.

Like I said, I have no idea where to turn.

To make matters worse, I am a...
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
I just checked my BIOS, and it is as follows: ...

I just checked my BIOS, and it is as follows:

BIOS Version/Date: Dell Inc. A04, 8/1/2008
SMBIOS Version: 2.4

It's my assumption that this is the most up to date BIOS?
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
When I try to run the setup.exe of Windows 7, I...

When I try to run the setup.exe of Windows 7, I get two error messages:

1. "F:\Sources\SPWIZENG.DLL is either not designed to run on Windows or it contains an error." ...

2. "The file...
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
When I try to run the setup.exe of Windows 7, I...

When I try to run the setup.exe of Windows 7, I get two error messages:

1. "F:\Sources\SPWIZENG.DLL is either not designed to run on Windows or it contains an error." ...

2. "The file...
Forum: Installation & Setup 21 Dec 2009
Replies: 35
Views: 19,506
Posted By WesSide
Load Driver: Required CD/DVD Drive Device Driver: HELP!

Apparently, I am one of many who seem to be having this issue. And just like everybody else, I turned to Google for some answers. Here is my scenario (perhaps gregrocker could point me in the right...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:21 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33