Windows 7 Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: stuham33
Forum: Network & Sharing 08 May 2010
Replies: 17
Views: 13,015
Posted By stuham33
I fixed the problem. I ended up backing up my...

I fixed the problem. I ended up backing up my files and doing a clean install. Everything works perfectly now. Thanks for the help:D
Forum: Network & Sharing 08 May 2010
Replies: 17
Views: 13,015
Posted By stuham33
I have bypassed the router and gone directly to...

I have bypassed the router and gone directly to the modem with a network cable, and still my browsers wont connect. My network is showing as connected to the internet, and it is sending and receiving...
Forum: Network & Sharing 08 May 2010
Replies: 17
Views: 13,015
Posted By stuham33
Thanks for the reply. I tried this but It is...

Thanks for the reply. I tried this but It is still not letting me connect to the Internet
Forum: Network & Sharing 07 May 2010
Replies: 17
Views: 13,015
Posted By stuham33
Thanks for all the help again. I now can connect...

Thanks for all the help again. I now can connect to my home network and it shows I am connected to the Internet. However when I try to open the browser both firefox and IE it won't connect, on...
Forum: Network & Sharing 07 May 2010
Replies: 17
Views: 13,015
Posted By stuham33
That worked Thanks. I have now connected to the...

That worked Thanks. I have now connected to the network, and it shows I am connected to the internet but it won't let me show any web pages.
Forum: Network & Sharing 07 May 2010
Replies: 17
Views: 13,015
Posted By stuham33
Sorry again, I upgraded from vista to win 7. I...

Sorry again, I upgraded from vista to win 7. I attempted to set the network to home but it says it is an unidentified network. I have disabled the firewall and uninstalled the anti virus.
Forum: Network & Sharing 07 May 2010
Replies: 17
Views: 13,015
Posted By stuham33
Sorry, yes I have reset the router. My computer...

Sorry, yes I have reset the router. My computer is acer 5735 with atheros AR5B91 adapter, and the router is a linksys WRT160n V2.
Forum: Network & Sharing 07 May 2010
Replies: 17
Views: 13,015
Posted By stuham33
No network or internet connection after upgrade

Hi, I have just installed windows 7 upgrade, since the install I have had no internet or network access. I have tried installing new drivers but still not working. The connection to the router is...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:32 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33