Windows 7 Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Necromancer
Forum: General Discussion 03 Jul 2013
Replies: 19
Views: 9,732
Posted By Necromancer
Good news my fellow friends! Trying to make...

Good news my fellow friends!
Trying to make Revit 2013 work (that program is highly unstable), i decided to reinstall it.
as it installs in like 100 little pieces in the program add/remove manager,...
Forum: General Discussion 03 Jul 2013
Replies: 19
Views: 9,732
Posted By Necromancer
ah, hahaha, don't assume everyone is in your time...

ah, hahaha, don't assume everyone is in your time zone ^^.
the board converts all times to your local time.

and yeah, sometimes i go sleep pretty late, and yesterday was even later then usual.
Forum: General Discussion 03 Jul 2013
Replies: 19
Views: 9,732
Posted By Necromancer
yes, i already tried clean boot, and even then,...

yes, i already tried clean boot, and even then, when there is like nothing that loaded, it fails to start with the same error.

i downloaded the software from here:
Free YouTube Uploader | Upload...
Forum: General Discussion 03 Jul 2013
Replies: 19
Views: 9,732
Posted By Necromancer
yupe, i tried clean boot and it doesn't work on...

yupe, i tried clean boot and it doesn't work on it either.
Forum: General Discussion 02 Jul 2013
Replies: 19
Views: 9,732
Posted By Necromancer
i capture videos in HD, so i upload 2GB videos on...

i capture videos in HD, so i upload 2GB videos on a roughly 150Kb/s upload connection.
the regular youtube site is uploading much slower, and the connection usually breaks resulting in a massive...
Forum: General Discussion 02 Jul 2013
Replies: 19
Views: 9,732
Posted By Necromancer
i have updated windows, installed all security...

i have updated windows, installed all security updates.
i tried "clean boot", still same problem.

i don't understand how come it works in Safe mode, but not on normal.
i mean i know normal mode...
Forum: General Discussion 02 Jul 2013
Replies: 19
Views: 9,732
Posted By Necromancer
Im running Ultimate and its not a new system. ...

Im running Ultimate and its not a new system.
This install is several years old and im trying to take good care of it.
I remember i first had problems with win 7, and i posted here for help, it...
Forum: General Discussion 02 Jul 2013
Replies: 19
Views: 9,732
Posted By Necromancer
unfortunately it didn't help. ran Ccleaner on...

unfortunately it didn't help.
ran Ccleaner on the registry, "fixed" all the issues (more like deleted all the bad keys), reinstalled FreeYouTubeUploader
same error.
Forum: General Discussion 02 Jul 2013
Replies: 19
Views: 9,732
Posted By Necromancer
0xc0000142 Application Error

Hi,
I installed FreeYouTubeUploader and it worked fine until i closed it.
a moment later i tried to fire it up again just to get



i did not reboot the system, can't think of something might...
Forum: BSOD Help and Support 30 Jul 2011
Replies: 7
Views: 4,025
Posted By Necromancer
can someone please tell me what causing those...

can someone please tell me what causing those dumps and how to overcome them?

dumps attached.
thanks.
Forum: BSOD Help and Support 01 Jul 2011
Replies: 7
Views: 4,025
Posted By Necromancer
got a new problem. when i'm trying to play some...

got a new problem.
when i'm trying to play some of the video files i got, theres a strong jitter sound. even if muted!
the comp crashes after awhile, with a NETIO.sys BSOD.
i removed the k-lite...
Forum: BSOD Help and Support 18 Jun 2011
Replies: 7
Views: 4,025
Posted By Necromancer
i ran the second test you suggested, windows...

i ran the second test you suggested, windows started just fine.

seems like the BSOD from the * presumably* utorrent is gone, as i was able to run it for sometime without a crash (it was crashing...
Forum: BSOD Help and Support 18 Jun 2011
Replies: 7
Views: 4,025
Posted By Necromancer
the log is attached to the post. thanks!

the log is attached to the post.


thanks!
Forum: BSOD Help and Support 18 Jun 2011
Replies: 7
Views: 4,025
Posted By Necromancer
[BSOD] NETIO.sys

i'm getting a BSOD just a little after firing up utorrent.

got a windows 7 pro 32bit.
updated all drivers: network, ATI catalyst...

no firewall, using mcafee enterprise 8.8, updated....
Showing results 1 to 14 of 14

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:36 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33