Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 26
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: raiden1701
Forum: Network & Sharing 21 Mar 2013
Replies: 5
Views: 620
Posted By raiden1701
I did, yes, still no go

I did, yes, still no go
Forum: Network & Sharing 20 Mar 2013
Replies: 5
Views: 620
Posted By raiden1701
The Windows Update service is set to auto but I...

The Windows Update service is set to auto but I can't start it. I actually already did those 3 methods prior to writing here. I found them as I searched for help. Didn't help at all
Forum: Network & Sharing 20 Mar 2013
Replies: 5
Views: 620
Posted By raiden1701
Can't connect wireless or update windows 7 ultimate

I'm a local tech guy, just work from home and get a few customers a month. I have a problem that I can't figure out. First I can't update windows because it says the service isn't running. And I...
Forum: Browsers & Mail 18 Jan 2012
Replies: 15
Views: 2,946
Posted By raiden1701
I've reset ie9 and port 80 is open. I can't post...

I've reset ie9 and port 80 is open. I can't post ipconfig /all because that laptop can't connect to the internet to post. I'm using my other PC to write this.
Forum: Browsers & Mail 17 Jan 2012
Replies: 15
Views: 2,946
Posted By raiden1701
I did that but it didn't find anything.

I did that but it didn't find anything.
Forum: Browsers & Mail 17 Jan 2012
Replies: 15
Views: 2,946
Posted By raiden1701
Sorry for the delay, but I realized this problem...

Sorry for the delay, but I realized this problem has only been here for a week. So I did a system restore (in normal moded) to about 2 weeks ago but the restore got hung up for too long (something...
Forum: Browsers & Mail 16 Jan 2012
Replies: 15
Views: 2,946
Posted By raiden1701
The ip address doesn't take me to google, just...

The ip address doesn't take me to google, just keeps saying can't display the webpage. SAS portable found nothing either.
Forum: Browsers & Mail 16 Jan 2012
Replies: 15
Views: 2,946
Posted By raiden1701
It does the same thing with any browser I try...

It does the same thing with any browser I try (firefox, IE9, crome, etc,) and also blocks Malwarebytes from updating.
Forum: Browsers & Mail 16 Jan 2012
Replies: 15
Views: 2,946
Posted By raiden1701
Internet works but not browsers

I'm using Windows 7 Home Premium 64-bit.

Lately when I try connecting with any browser it says I can't like the internet is unplugged. But I can download and install Windows 7 updates. I was maybe...
Forum: Windows Updates & Activation 29 Jul 2011
Replies: 2
Views: 13,889
Posted By raiden1701
SP1 won't install sqmapi.dll missing

I have a Dell 1525 laptop and the other day I was updating it with Windows updates. My laptop didn't have SP1 yet so I installed that with some other updates and then my internet stopped working,...
Forum: Windows Updates & Activation 29 May 2011
Replies: 7
Views: 9,255
Posted By raiden1701
I've tried Windows Update and the standalone...

I've tried Windows Update and the standalone version. Still nothing. The consistency is good. The guide didn't help either. Thanks for trying. Does it have something to do with the system restore I...
Forum: Windows Updates & Activation 29 May 2011
Replies: 7
Views: 9,255
Posted By raiden1701
OK, I tried what that post was saying, still...

OK, I tried what that post was saying, still can't install SP1.
Forum: Windows Updates & Activation 29 May 2011
Replies: 7
Views: 9,255
Posted By raiden1701
Can't install Windows 7 Service Pack 1

I have Win 7 Ultimate 32-bit. I have never had SP1 before. I recently rolled back my PC a few day with system restore, then updated Windows to the newest updates. I downloaded SP1 32-bit and when I...
Forum: Network & Sharing 25 Apr 2011
Replies: 23
Views: 15,537
Posted By raiden1701
I downloaded Knoppix 6.4 Live CD and it couldn't...

I downloaded Knoppix 6.4 Live CD and it couldn't connect to the internet either. I'm going to give up now and see if warrenty will fix this. If not then I'm buying a wireless router and USB wireless...
Forum: Network & Sharing 25 Apr 2011
Replies: 23
Views: 15,537
Posted By raiden1701
OK, I reset-ed my modem and started over, still...

OK, I reset-ed my modem and started over, still nothing. There seems to be a lot of Linux Live CD's. Could you point me to one that would work for me?
Forum: Network & Sharing 25 Apr 2011
Replies: 23
Views: 15,537
Posted By raiden1701
I'm not sure what you mean by getting a "live...

I'm not sure what you mean by getting a "live CD". I also tried turning off the IPv6 and rebooting and all that to no avail. I tried the static IP again with the changes suggested, also didn't work.
Forum: Network & Sharing 24 Apr 2011
Replies: 23
Views: 15,537
Posted By raiden1701
Is it possible that the LAN part of the PC is...

Is it possible that the LAN part of the PC is physically damaged?
Forum: Network & Sharing 23 Apr 2011
Replies: 23
Views: 15,537
Posted By raiden1701
OK, I used a static IP, but still doesn't work. ...

OK, I used a static IP, but still doesn't work.


IP: 172.16.153.70
Subnet Mask: 255.255.0.0
Default Gateway: 172.16.153.2
Preferred DNS Server: 172.16.153.2
Forum: Network & Sharing 23 Apr 2011
Replies: 23
Views: 15,537
Posted By raiden1701
Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright...

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Chelsea Ann>ipconfig /all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . ....
Forum: Network & Sharing 22 Apr 2011
Replies: 23
Views: 15,537
Posted By raiden1701
When I try that it says "There's no user...

When I try that it says "There's no user specified settings to be reset".
Forum: Network & Sharing 22 Apr 2011
Replies: 23
Views: 15,537
Posted By raiden1701
Can't connect internet, Unidentified Network

Windows 7 64-bit Home Premium
ACER Aspire X3400
Nvidia Nforce 10/100/1000 ethernet
Cable internet
SB1502 Cable modem

When I try to connect to the internet, it just says "identifying" then says...
Forum: General Discussion 28 Feb 2011
Replies: 5
Views: 5,545
Posted By raiden1701
Wow, that worked. Thanks!!!!

Wow, that worked. Thanks!!!!
Forum: General Discussion 28 Feb 2011
Replies: 5
Views: 5,545
Posted By raiden1701
The Win 7 drive is a WD 500gb IDE. When I put...

The Win 7 drive is a WD 500gb IDE. When I put this drive into any other PC, it does the same thing. Mobo splash or POST screen then just a cursor. I can't enter Safe Mode or anything except to put a...
Forum: General Discussion 28 Feb 2011
Replies: 5
Views: 5,545
Posted By raiden1701
Restored DriveImage XML, Win 7 won't boot

My Windows 7 Ultimate 32bit OS got messed up so I restored the original image I made from DriveImage XML successfully. Now when my PC boots, I get the mobo splash screen and then just a cursor. When...
Forum: General Discussion 20 Jan 2011
Replies: 2
Views: 1,366
Posted By raiden1701
Yah that worked. Thanks

Yah that worked.

Thanks
Showing results 1 to 25 of 26

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:39 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33