Windows 7 Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: kabliga
Forum: Virtualization 13 Jun 2010
Replies: 0
Views: 2,003
Posted By kabliga
Trouble Installing Files for East Asian Languages for XP Mode

did a search for japanese and havent found a solution, so if I have missed something, perhaps someone can directed me to it.

I am attempting to set up XP Mode in a Windows 7 Ultimate 64bit...
Forum: Hardware & Devices 31 May 2010
Replies: 6
Views: 1,029
Posted By kabliga
aye, but when i tried VMware in xp it ran too...

aye, but when i tried VMware in xp it ran too slowly to be of any use, hopefully W7 is better about it =p
Forum: Hardware & Devices 31 May 2010
Replies: 6
Views: 1,029
Posted By kabliga
the only bad thing i can say of with x64 OS is...

the only bad thing i can say of with x64 OS is that you can no longer run any 16-bit applications. to pretty much everyone this is no problem as nothing that came out in the last decade uses 16-bit...
Forum: Hardware & Devices 25 May 2010
Replies: 14
Views: 3,443
Posted By kabliga
so i tried changing out the cables and doing a...

so i tried changing out the cables and doing a clean all in diskpart. the cable change had no effect and the clean allcommand failed at some percentage saying that the file could not be found.
...
Forum: Hardware & Devices 24 May 2010
Replies: 14
Views: 3,443
Posted By kabliga
i have looked and made sure the cable was...

i have looked and made sure the cable was connected securely and even tried a different port on the motherboard, same thing happened. though i didnt try replacing the cable, as it seemed a lil too...
Forum: Hardware & Devices 24 May 2010
Replies: 14
Views: 3,443
Posted By kabliga
karl, when i attempted to use the diskpart...

karl, when i attempted to use the diskpart command/exe from the X: it asked me to put in a script myself, but i will go and try it again and edit my post afterwards. i had to use the diskpart.exe...
Forum: Hardware & Devices 24 May 2010
Replies: 14
Views: 3,443
Posted By kabliga
seagate HDD wont format

ello everyone,

so my problem is that i have a Seagate Barracuda 7200.11 ST31500341AS 1.5TB HDD that seems to disconnect itself when trying to format it, by that imean it stops responding. every...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:43 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33