Windows 7 Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Chalkman
Forum: Installation & Setup 23 Jun 2012
Replies: 19
Views: 4,869
Posted By Chalkman
I'd honestly love to get an SSD, but I've already...

I'd honestly love to get an SSD, but I've already spent too much on this computer as it is! I need to save some spending money for college! The list of upgrades I want to make on this computer is...
Forum: Installation & Setup 22 Jun 2012
Replies: 19
Views: 4,869
Posted By Chalkman
Well, its acting oddly. I just tried to boot it 3...

Well, its acting oddly. I just tried to boot it 3 times in a row, and my BIOS settings changed each boot, without me actually changing them.

The first time, I accessed BIOS to show my parents how...
Forum: Installation & Setup 22 Jun 2012
Replies: 19
Views: 4,869
Posted By Chalkman
To answer the questions about what went wrong...

To answer the questions about what went wrong with the SATA, I had not realized that the SATA 3 ports (ports 1 and 0 on this mobo) looked radically different on this computer. I had tried all the...
Forum: Installation & Setup 22 Jun 2012
Replies: 19
Views: 4,869
Posted By Chalkman
The SATA connections were to the 2 and 3 ports, I...

The SATA connections were to the 2 and 3 ports, I changed the connection so the HDD is in port 1 and the optical is in port 0.

I'll run SeaTools tonight or tomorrow. Thanks.

I don't have...
Forum: Installation & Setup 21 Jun 2012
Replies: 19
Views: 4,869
Posted By Chalkman
So, I checked the SATA connections, and found...

So, I checked the SATA connections, and found they were wrong. I fixed that part, but now there appears to be more problems.

The HD is still not showing up in the regular BIOS, but if I go to the...
Forum: Installation & Setup 17 Jun 2012
Replies: 19
Views: 4,869
Posted By Chalkman
Thanks, I'll try those out after work tomorrow.

Thanks, I'll try those out after work tomorrow.
Forum: Installation & Setup 17 Jun 2012
Replies: 19
Views: 4,869
Posted By Chalkman
New computer, "no drives were found," HDD not on BIOS

So, I just built my first computer, components below:

G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800)
SAPPHIRE Radeon HD 7850 2GB 256-bit GDDR5 PCI...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:39 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33