Windows 7 Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Hunter349
Forum: Installation & Setup 17 Apr 2012
Replies: 11
Views: 2,956
Posted By Hunter349
I have the CG1330-M I will certainly make...

I have the CG1330-M

I will certainly make sure to update my Bios and chipset drivers. I am assuming that there was a driver conflict when installing Windows 7 directly to the formatted drive from...
Forum: Installation & Setup 17 Apr 2012
Replies: 11
Views: 2,956
Posted By Hunter349
Unfortunately I could not get it to load windows...

Unfortunately I could not get it to load windows 7 by any of the above methods. Out of frustration though I tried to install my old copy of vista and it worked. Vista installed just fine. I then...
Forum: Installation & Setup 17 Apr 2012
Replies: 11
Views: 2,956
Posted By Hunter349
No, I just ran it once ill try a few more.

No, I just ran it once ill try a few more.
Forum: Installation & Setup 17 Apr 2012
Replies: 11
Views: 2,956
Posted By Hunter349
The tests showed nothing wrong. Could it be a...

The tests showed nothing wrong. Could it be a driver issue? I have noticed that if I take the hard drive and install windows onto it from another computer then shut down and place the hard drive back...
Forum: Installation & Setup 17 Apr 2012
Replies: 11
Views: 2,956
Posted By Hunter349
How would I do a memory or CPU stress test? I...

How would I do a memory or CPU stress test? I have never done one before.
Forum: Installation & Setup 17 Apr 2012
Replies: 11
Views: 2,956
Posted By Hunter349
Rig Freezes when at starting windows when doing install.

I have an Asus Essentio CG 1330

CPU: AMD Phenom II X6

Hard Drive: Seagate Barracuda 1 TB

This rig also had a ATI 5450 1GB video card with it but the fan burned out on it and I am just using...
Forum: BSOD Help and Support 14 Apr 2012
Replies: 1
Views: 2,792
Posted By Hunter349
Windows 7 will not load past "Starting Windows"

I have searched the forums for the last 2 days but have not found a solution to the problem so here goes.

2 days ago my Windows 7 x64 Home premium system worked fine. I woke up the next morning...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:48 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33