Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Oakmann
Forum: Drivers 11 Apr 2009
Replies: 2
Views: 6,648
Posted By Oakmann
I searched M-Audio's community forum's Windows 7...

I searched M-Audio's community forum's Windows 7 board and learned absolutely nothing. So I posted a "similar thread" -- I.e., identical -- in hope of catching some fresh advice.

Now I will wait.
Forum: Drivers 11 Apr 2009
Replies: 2
Views: 6,648
Posted By Oakmann
M-Audio Transit USB

Does anyone have any experience with M-Audio's Transit USB in Windows 7 64-bit?

Employing M-Audio's BETA Vista 32 or normal XP drivers within Vista's SP1 / XP SP2 compatibility mode, I got the...
Forum: Network & Sharing 01 Apr 2009
Replies: 3
Views: 2,747
Posted By Oakmann
Problem solved

Thanks for the feedback. Sorry about the 2057 mistype and thank you for seeing past it.

I solved the problem. Since it was a new install, I chose to install a fresh copy the 64 bit 7068 build and...
Forum: Network & Sharing 29 Mar 2009
Replies: 3
Views: 2,747
Posted By Oakmann
SOLVED - 7057 64 bit terrible wireless network performance

Wireless networking performance on my 64 bit install of 7057 is insanely slow: it times out and downloads max out at about 8kbs -- if I am lucky enough to connect to a website. My wireless adapter is...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:35 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App