Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: TheFlyingPope
Forum: Graphic Cards 08 May 2009
Replies: 9
Views: 2,712
Posted By TheFlyingPope
fresh install it was working fine since i...

fresh install
it was working fine since i installed it until left 4 dead crashed
Forum: Graphic Cards 08 May 2009
Replies: 9
Views: 2,712
Posted By TheFlyingPope
e8400 4gb mushkin ram ati 8750 Corsair...

e8400
4gb mushkin ram
ati 8750
Corsair 750watt psu
cant remember the mobo atm but i know it was a mid range asus
Forum: Graphic Cards 08 May 2009
Replies: 9
Views: 2,712
Posted By TheFlyingPope
i did, same thing.

i did, same thing.
Forum: Graphic Cards 08 May 2009
Replies: 9
Views: 2,712
Posted By TheFlyingPope
Startup issues with ATI 4870

I went to play Left 4 Dead on the 1.1 prerelease drivers and it crashed and locked up my system when loading a level. Since then, when ever i restart the computer my screen goes black at the login...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:13 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33