Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Oldiesmann
Forum: Performance & Maintenance 28 Oct 2009
Replies: 7
Views: 8,003
Posted By Oldiesmann
Thanks for the info. That's likely the issue...

Thanks for the info. That's likely the issue since I have KIS 2010. I guess I'll just have to be patient and wait for an update from Kaspersky as I really don't want to go to the trouble of...
Forum: Performance & Maintenance 27 Oct 2009
Replies: 7
Views: 8,003
Posted By Oldiesmann
The drive is actually C: - I'm not sure why it's...

The drive is actually C: - I'm not sure why it's saying D: in that scan as I don't have any other partitions. However, I've run the scan multiple times and have gotten the same errors each time.
Forum: Performance & Maintenance 26 Oct 2009
Replies: 7
Views: 8,003
Posted By Oldiesmann
Any suggestions on this?

Any suggestions on this?
Forum: Performance & Maintenance 25 Oct 2009
Replies: 7
Views: 8,003
Posted By Oldiesmann
Windows Experience Index Error

I just did a clean install of Windows 7 Home Premium on my laptop a few days ago, and am trying to get the Windows Experience Index generated. However, I get a message saying that it couldn't be...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:27 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App