Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 32
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: kaci
Forum: Graphic Cards 04 Jun 2011
Replies: 5
Views: 1,052
Posted By kaci
My cards are the same. I was refering to the...

My cards are the same. I was refering to the cable. The cards usually come with a connector for a regular video cable as well as a HDMI connector that connects to your DVI ports. The newer and better...
Forum: Graphic Cards 04 Jun 2011
Replies: 5
Views: 1,052
Posted By kaci
I'm running two video cards SLI'd together. I...

I'm running two video cards SLI'd together. I connected to my monitor for about a year using HDMI and all was fine but then my monitor started going blank. Like you it said it wasn't receiving a...
Forum: Graphic Cards 17 Apr 2011
Replies: 5
Views: 3,590
Posted By kaci
I may be wrong, but if I understand what I've...

I may be wrong, but if I understand what I've read, the difference between DVI and HDMI is that DVI doesn't transmit sound. It's my understanding that if you want sound you'll have to go straight...
Forum: Graphic Cards 16 Apr 2011
Replies: 2
Views: 1,795
Posted By kaci
Thanks Heather, but I don't have anything else...

Thanks Heather, but I don't have anything else hooked up. I have looked everywhere but I have yet to find an answer. I just unplug it from one DVI port and plug it into another and it comes back on....
Forum: Hardware & Devices 01 Feb 2011
Replies: 3
Views: 19,537
Posted By kaci
On my laptop I press the fn key and then there's...

On my laptop I press the fn key and then there's one of the f keys that switch from the laptop screen to the external monitor and then both as you toggle through. On my main computer, I'm having a...
Forum: Graphic Cards 31 Jan 2011
Replies: 2
Views: 1,795
Posted By kaci
No signal to monitor

I have 2 Nvidia GTS 250s SLI together that have developed some sort of problem About half the time I boot the computer they don't send a signal to the monitor. If I unplug the connector and plug...
Forum: Browsers & Mail 25 Dec 2009
Replies: 6
Views: 1,292
Posted By kaci
Ok so now it's seems to be working. Again I...

Ok so now it's seems to be working. Again I didn't do anything either before or now. In fact I left Explorer on another site and was using Opera to read the post I was interested in. When I went...
Forum: Browsers & Mail 25 Dec 2009
Replies: 6
Views: 1,292
Posted By kaci
Forum post problem

For some strange reason I can no longer read the post on the SevenForums site using Explorer 8. I can see all the areas but when I click on a post or a tutorial all I get is a blank screen. This...
Forum: Browsers & Mail 21 Nov 2009
Replies: 13
Views: 5,369
Posted By kaci
I will thanks for your time.

I will thanks for your time.
Forum: Browsers & Mail 20 Nov 2009
Replies: 13
Views: 5,369
Posted By kaci
You must have direct access to a T1. I'm hitting...

You must have direct access to a T1. I'm hitting just over 19 mbits/s, which as a general rules aint too bad for a home computer.
Forum: Browsers & Mail 20 Nov 2009
Replies: 13
Views: 5,369
Posted By kaci
I'm not low on bandwidth. I have a highspeed...

I'm not low on bandwidth. I have a highspeed cable connection. It really doesn't surprise me that a product from my districts MIS would have "issues". Any idea on why it will connect now and then...
Forum: Browsers & Mail 20 Nov 2009
Replies: 13
Views: 5,369
Posted By kaci
Here's the link...

Here's the link http://blackboard.volusia.k12.fl.us/webapps/portal/frameset.jsp?tab_tab_group_id=_1_1

It will be interesting to see if you have any trouble with it.
Forum: Browsers & Mail 20 Nov 2009
Replies: 13
Views: 5,369
Posted By kaci
As I said, sometimes after fooling with it or...

As I said, sometimes after fooling with it or even just after looking at other "stuff" it will connect. Which of course it just did. I'll restart IE and see what happens.


Apparently it is will...
Forum: Browsers & Mail 20 Nov 2009
Replies: 13
Views: 5,369
Posted By kaci
Tried all that stuff. That one site just doesn't...

Tried all that stuff. That one site just doesn't seem to open. As I said it's strange that so far it's just that one site. Once in awhile if I keep fooling around it will eventually open, but as...
Forum: Browsers & Mail 19 Nov 2009
Replies: 13
Views: 5,369
Posted By kaci
Web page not loading

Any idea what would stop my brouswer from not opening a web page. It's the county school page so it's nothing you'd expect to be blocked in some way. I've checked (or uncheck) the usual suspects and...
Forum: Gaming 12 Nov 2009
Replies: 11
Views: 21,865
Posted By kaci
At least it works. I guess a restart isn't too...

At least it works. I guess a restart isn't too high a price to pay once in awhile.
Forum: Gaming 11 Nov 2009
Replies: 11
Views: 21,865
Posted By kaci
Nostromo n52

I have a Nostromo n52 and generally its working just fine. The only issue I have is when my pc goes into sleep or hybernate mode and I start it back up its dropped out the Nostromo. If I reboot...
Forum: Hardware & Devices 02 Nov 2009
Replies: 6
Views: 6,212
Posted By kaci
The N52 works fine with Win 7. I down loaded the...

The N52 works fine with Win 7. I down loaded the vista 64bit drivers from Belkin and they work just fine. I had to do a reboot to get them to kick in but so far that's been it. From what I've read...
Forum: Installation & Setup 30 Oct 2009
Replies: 31
Views: 3,467
Posted By kaci
Nope, I'm commited now. So far I'm pleased. I...

Nope, I'm commited now. So far I'm pleased. I just should have been less lazy and went with the clean install up front. I could have saved a lot of time and energy. Again thanks everyone for the...
Forum: Hardware & Devices 30 Oct 2009
Replies: 2
Views: 1,052
Posted By kaci
HD speed question

I went through a Win 7 upgrade and everything is fine. System seems stable and runs well. However, when I check the speed everything is above the 7.0 mark, except the HD. It's only 5.8. I did the...
Forum: Installation & Setup 29 Oct 2009
Replies: 31
Views: 3,467
Posted By kaci
Just as an update to this exercise. Everything...

Just as an update to this exercise. Everything is working like a champ. Printer and scanner installed without a hitch and I've reinstalled the software that I need. All I have left is to delete...
Forum: Installation & Setup 29 Oct 2009
Replies: 31
Views: 3,467
Posted By kaci
Windows saw my scanner last night, but I didn't...

Windows saw my scanner last night, but I didn't notice the printer. They both ran under Vista so I'm sure I can get them to work. It was late when I finished the instal and added a virus program. ...
Forum: Installation & Setup 29 Oct 2009
Replies: 31
Views: 3,467
Posted By kaci
After trying several "work arounds" I just went...

After trying several "work arounds" I just went ahead with a Clean install. Took less than an hour and so far it appears to be running fine. I'll have to chase down a printer and scanner driver but...
Forum: Installation & Setup 28 Oct 2009
Replies: 31
Views: 3,467
Posted By kaci
It sounds like we have about the same setup. I...

It sounds like we have about the same setup. I let my system run all night a couple days ago and it was still at the same place. I glad you resolved your issue. I'm beginning to think that I like...
Forum: Installation & Setup 26 Oct 2009
Replies: 31
Views: 3,467
Posted By kaci
If this doesn't work I will. I backup what I...

If this doesn't work I will. I backup what I needed when Vista was reinstalled. I'd rather not but I can do a clean install with minimal pain.
Showing results 1 to 25 of 32

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:35 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33