Windows 7 Forums


Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Gilberto
Forum: Sound & Audio 03 Oct 2010
Replies: 11
Views: 17,593
Posted By Gilberto
I've also tried to update the Intel HDMI audio...

I've also tried to update the Intel HDMI audio driver, but it's current.
Forum: Sound & Audio 03 Oct 2010
Replies: 11
Views: 17,593
Posted By Gilberto
I see, but that's the problem that I don't have...

I see, but that's the problem that I don't have the HDMI device shown as an output on my playback tab. Check out my screen shots:

So even though it doesn't show up on the playback devices(left),...
Forum: Sound & Audio 03 Oct 2010
Replies: 11
Views: 17,593
Posted By Gilberto
My apologies, this is actually my first time...

My apologies, this is actually my first time posting on a tech forum. Once again, any help is greatly appreciated and if any more info is required, please let me know.

-G
Forum: Sound & Audio 03 Oct 2010
Replies: 11
Views: 17,593
Posted By Gilberto
Yes, I do realize that this post is that old, but...

Yes, I do realize that this post is that old, but I just got a VIZIO TV myself and tried to hook it up via HDMI. So I have the exact same problem that fretworker has and the same specs (Dell...
Forum: Sound & Audio 03 Oct 2010
Replies: 11
Views: 17,593
Posted By Gilberto
Same problem

I'm in the exact same boat as you fretworker, but sorry I can't offer any help yet. I hope one of us or someone else can post a solution for this soon. Thanks
Showing results 1 to 5 of 5

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:44 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33