Windows 7 Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: atpackard
Forum: Network & Sharing 26 Dec 2009
Replies: 5
Views: 7,229
Posted By atpackard
Minotaur, thank you so much for your help! ...

Minotaur, thank you so much for your help!

I'm using a new Apple AirPort Extreme router. Maybe that is part of the problem.

I unchecked IPv6 but that didn't work.
Forum: Network & Sharing 26 Dec 2009
Replies: 5
Views: 7,229
Posted By atpackard
Thank you for helping but the above didn't work. ...

Thank you for helping but the above didn't work. Below is what I get when I do ipconfig/all

Host Name..................:John-PC
Primary Dns Suffix........:
Node Type..................: Hybrid...
Forum: Network & Sharing 26 Dec 2009
Replies: 5
Views: 7,229
Posted By atpackard
Unidentified network - invalid ip address

I'm setting up a new computer and having problems getting on the internet. The connection worked at first but was very slow. I changed Ethernet cables to see if that was the problem and now have...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:40 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33