Windows 7 Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: bvinicius
Forum: Performance & Maintenance 15 Nov 2009
Replies: 10
Views: 15,867
Posted By bvinicius
Ok, thanks for the answers.;) Anyone with...

Ok, thanks for the answers.;)

Anyone with more that 8GB around here? bigger usage, not including standby memory, or the same thing?
Forum: Performance & Maintenance 14 Nov 2009
Replies: 10
Views: 15,867
Posted By bvinicius
Thanks, but I think that it is not prefetch. The...

Thanks, but I think that it is not prefetch. The screenshot, of the resource monitor, below is more detailed.
http://img32.imageshack.us/img32/8738/captureaz.jpg...
Forum: Performance & Maintenance 14 Nov 2009
Replies: 10
Views: 15,867
Posted By bvinicius
7 x64 idle memory usage around 1.5Gb, normal?

Just curious, my installation uses about 1,5GB of ram with only the microsoft security essentials and ATI catalyst open. If i kill every possible process the use drop to 1,2GB.
Is that normal in the...
Forum: Graphic Cards 03 Nov 2009
Replies: 16
Views: 6,152
Posted By bvinicius
Catalyst 9.10 fixed the issues here. And one of...

Catalyst 9.10 fixed the issues here. And one of my programs is at fault too, RTTnews, if it was open then the aero becomes very slow.
Forum: Drivers 06 Oct 2009
Replies: 15
Views: 141,853
Posted By bvinicius
I own the same acer 5050 with xpress 1100. Only...

I own the same acer 5050 with xpress 1100. Only catalist 8.12 worked here.
Forum: Graphic Cards 05 Oct 2009
Replies: 16
Views: 6,152
Posted By bvinicius
OS 7 x64 RC 7100 CPU Phenom II x4 810 ...

OS 7 x64 RC 7100
CPU Phenom II x4 810
Motherboard M4A78T-E
Memory 4x2GB OCZ Platinum 1600MHz
Graphics Card ATI HD 4870
Sound Card Onbord
Monitor(s) Displays primary 1920x1080...
Forum: Graphic Cards 05 Oct 2009
Replies: 16
Views: 6,152
Posted By bvinicius
stormy13, vista works fine here too. only in 7 i...

stormy13, vista works fine here too. only in 7 i have this issue.

Yep, the 9.10 beta.

What driver version are you using there? I tried 9.8 too, the problem still persist.
Forum: Graphic Cards 05 Oct 2009
Replies: 16
Views: 6,152
Posted By bvinicius
The problem is back again :cry:. I've seen...

The problem is back again :cry:.

I've seen some people with similar problems, and many of them is using dual monitors. ATI fault perhaps?
Forum: Graphic Cards 05 Oct 2009
Replies: 16
Views: 6,152
Posted By bvinicius
stormy13 both are d-sub monitors. and the image...

stormy13 both are d-sub monitors. and the image quality is bad with 2 in the HD4870 (not good ramdac i think), using dvi-dsub adpters. The memory usage on the secondary is not a problem, i only let...
Forum: Graphic Cards 05 Oct 2009
Replies: 16
Views: 6,152
Posted By bvinicius
What settings? In dxdiag everything is ok....

What settings?
In dxdiag everything is ok. Games play fine too. The only problems is when aero is enabled.
Forum: Graphic Cards 05 Oct 2009
Replies: 16
Views: 6,152
Posted By bvinicius
Aero on ATI HD 4870 slow as hell

Hello, first sorry for any typo, English isn't my first language.

Aero randomly get realy slow here that i can't watch any videos, the video starts to drop frames, and the interface becomes very...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:01 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33