Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: oinkylicious
Forum: General Discussion 03 May 2009
Replies: 10
Views: 4,058
Posted By oinkylicious
Try updating the synaptics driver, and grab the...

Try updating the synaptics driver, and grab the latest graphics card driver. Also, have you tried changing the AHCI setting in the bios (may require a reinstall).
Forum: General Discussion 28 Mar 2009
Replies: 26
Views: 13,907
Posted By oinkylicious
01-March-2010

01-March-2010
Forum: General Discussion 28 Mar 2009
Replies: 26
Views: 13,907
Posted By oinkylicious
Issue is fixed in 7068.

Issue is fixed in 7068.
Forum: General Discussion 18 Mar 2009
Replies: 26
Views: 13,907
Posted By oinkylicious
I have the same problem. Playing with the layout...

I have the same problem. Playing with the layout of the screens changes the behaviour, but doesn't really provide a decent solution.

I can confirm it happens on a fresh install of 7057 x64...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:34 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33