Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 46
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: yeroman
Forum: Hardware & Devices 02 Jan 2012
Replies: 7
Views: 1,663
Posted By yeroman
I'm going to test Memtest when I get home today....

I'm going to test Memtest when I get home today. Crossing my fingers... I'll update you guys. Thanks a lot!
Forum: Hardware & Devices 02 Jan 2012
Replies: 7
Views: 1,663
Posted By yeroman
My card's GTX560 DirectCU. Didn't see any "II" in...

My card's GTX560 DirectCU. Didn't see any "II" in the label. So if you think I'm underpowered but couldn't say whether more power or not would solve it, what other solutions are there?
Forum: Hardware & Devices 02 Jan 2012
Replies: 7
Views: 1,663
Posted By yeroman
I have both 6pins connected. One 6pin connector...

I have both 6pins connected. One 6pin connector that directly goes from the PSU and the other 6-pin to 2 4-pin molex that came with the video card.
Forum: Hardware & Devices 02 Jan 2012
Replies: 7
Views: 1,663
Posted By yeroman
Underperforming GTX 560

I want to know the culprit behind my newly purchased but underperforming Asus GTX 560.

I can play Resident Evil 5, Dead Space 2 and Warcraft III DOTA on highest settings without problems. But when...
Forum: Graphic Cards 01 Jan 2012
Replies: 5
Views: 1,379
Posted By yeroman
Thanks, man! I'm looking out for some good PSU's...

Thanks, man! I'm looking out for some good PSU's now.. I really hope it's not the motherboard..
Forum: Graphic Cards 01 Jan 2012
Replies: 5
Views: 1,379
Posted By yeroman
That's what I suspect as well. Or maybe it short...

That's what I suspect as well. Or maybe it short circuited or something because I used to play NBA 2k11 on 8x AA on high settings, crowds, bench, players, etc with even hi-res texture packs. Now it...
Forum: Graphic Cards 31 Dec 2011
Replies: 5
Views: 1,379
Posted By yeroman
Asus GTX 560 framerate problems

Hey guys I really, really need your help.

I had a GTS 250. Games were running smoothly on high settings on 8x AA until suddenly every games ran below 20 FPS. So I bought an Asus GTX 560 and I...
Forum: Hardware & Devices 31 Dec 2011
Replies: 2
Views: 709
Posted By yeroman
Did that already.. Didn't help at all.

Did that already.. Didn't help at all.
Forum: Hardware & Devices 31 Dec 2011
Replies: 2
Views: 709
Posted By yeroman
GTX 560 framrate problems

Hey guys I really, really need your help.

I had a GTS 250. Games were running smoothly on high settings on 8x AA until suddenly every games ran below 20 FPS. So I bought an Asus GTX 560 and I...
Forum: BSOD Help and Support 16 Nov 2011
Replies: 4
Views: 2,237
Posted By yeroman
Thanks man! I'm gonna try it out..

Thanks man! I'm gonna try it out..
Forum: BSOD Help and Support 16 Nov 2011
Replies: 4
Views: 2,237
Posted By yeroman
So it's the RAM then?

So it's the RAM then?
Forum: BSOD Help and Support 16 Nov 2011
Replies: 4
Views: 2,237
Posted By yeroman
Sudden computer shutdown

In the middle of everything (browsing, playing games, etc.) my computer shuts down without any warning.

I've been encountering these problems:

- My NBA 2k11 lags so much even on the lowest...
Forum: Hardware & Devices 14 Feb 2011
Replies: 0
Views: 3,152
Posted By yeroman
Wacom Intuos3 problems with Windows 7, anyone?

Anybody here has some issues using the intuos3 graphics tablet under windows 7??
I installed the latest drivers from wacom and even re-installed windows. No effect.

* Fluid canvas resizing on...
Forum: Hardware & Devices 05 Feb 2011
Replies: 24
Views: 4,445
Posted By yeroman
Man, my system is haunted.. :) Thanks for...

Man, my system is haunted.. :)

Thanks for all the help everyone! :D Should I encounter this problem again I'll let you guys know..
Forum: Hardware & Devices 04 Feb 2011
Replies: 24
Views: 4,445
Posted By yeroman
hmmm.. i think i'm just gonna have to reformat...

hmmm.. i think i'm just gonna have to reformat and reinstall windows.. I'm not going to allow those windows automatic updates anymore...
Forum: Hardware & Devices 03 Feb 2011
Replies: 24
Views: 4,445
Posted By yeroman
It's not the port either.. I plugged another...

It's not the port either.. I plugged another device (a joypad) into the same port and it operated perfectly..
Forum: Hardware & Devices 03 Feb 2011
Replies: 24
Views: 4,445
Posted By yeroman
I could only tell the SATA as Master or slave...

I could only tell the SATA as Master or slave when I'm in the BIOS>Boot>Boot priority

Primary: SMsomething-something
Secondary: PMsomething-something
Forum: PC Custom Builds and Overclocking 03 Feb 2011
Replies: 1,898
Views: 167,411
Posted By yeroman
So that's how overclocking is done! I remember...

So that's how overclocking is done! I remember when I was still a kid with a Pentium3 350MHz PC, I used to overclock it to 450 without worrying about thermal paste and fans and stuff. Of course back...
Forum: Hardware & Devices 02 Feb 2011
Replies: 24
Views: 4,445
Posted By yeroman
I'm not sure if I have the latest BIOS version...

I'm not sure if I have the latest BIOS version but I'm not sure it would help when my keyboard runs perfectly at the BIOS.. It just turns itself off when windows starts..

How do I find out if my...
Forum: Hardware & Devices 02 Feb 2011
Replies: 24
Views: 4,445
Posted By yeroman
No, because we'd all have the issue. Did you...

No, because we'd all have the issue. Did you load the chipset drivers right after the OS was installed? Does your board have separate USB drivers?[/QUOTE]

Yes, I loaded the chipset drivers right...
Forum: Hardware & Devices 01 Feb 2011
Replies: 24
Views: 4,445
Posted By yeroman
All of them are also connected into the...

All of them are also connected into the motherboard's usb ports. I also plugged my keyboard into different ports but still the same.. It just doesn't make sense to me. Is there a bug/glitch in...
Forum: Hardware & Devices 01 Feb 2011
Replies: 24
Views: 4,445
Posted By yeroman
Yes, there are devices other than the keyboard...

Yes, there are devices other than the keyboard plugged in: the mouse, the aforementioned pen tablet, and a gamepad.. The mouse and the gamepad are perfectly fine. I also tried another keyboard but...
Forum: Hardware & Devices 01 Feb 2011
Replies: 24
Views: 4,445
Posted By yeroman
I have installed all the latest drivers for my...

I have installed all the latest drivers for my motherboard and all my peripherals but none of them helped...
Forum: Hardware & Devices 01 Feb 2011
Replies: 24
Views: 4,445
Posted By yeroman
Primary HDD plugged in SATA slave port

I just discovered that my Primary HDD is in the slave SATA port and my Slave HDD is plugged in a SATA primary port.. Is this why my OS keeps losing its keyboard drivers and causing my pen tablet...
Forum: Hardware & Devices 29 Jan 2011
Replies: 2
Views: 793
Posted By yeroman
Got it! Thanks a lot!:D

Got it! Thanks a lot!:D
Showing results 1 to 25 of 46

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:22 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33