Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 38
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: bruce73
Forum: General Discussion 15 Oct 2012
Replies: 5
Views: 601
Posted By bruce73
I know, I know... There. ;)

I know, I know... There. ;)
Forum: Performance & Maintenance 20 Sep 2012
Replies: 7
Views: 1,484
Posted By bruce73
Have you tried disabling Windows indexing...

Have you tried disabling Windows indexing service? I had a similar problem a while back and it turned out that was it.
Forum: Media Center 03 Aug 2012
Replies: 2
Views: 1,116
Posted By bruce73
I spoke too soon. PDVD had no effect. But...

I spoke too soon. PDVD had no effect.

But ... I discovered something. When I opened a media file (DVR-MS or TS) directly from Explorer, the file would play. If I opened it from WMC's library, it...
Forum: Media Center 02 Aug 2012
Replies: 2
Views: 1,116
Posted By bruce73
So I installed the trial version of PowerDVD and...

So I installed the trial version of PowerDVD and it solved the problem. Go figure, lol.
Forum: Music, Pictures & Video 01 Aug 2012
Replies: 4
Views: 1,065
Posted By bruce73
It is. I wanted to thank myself, but there isn't...

It is. I wanted to thank myself, but there isn't the option. :D
Forum: Music, Pictures & Video 01 Aug 2012
Replies: 4
Views: 1,065
Posted By bruce73
Aha! I figured it out: Control Panel > Default...

Aha! I figured it out: Control Panel > Default Programs > Set Program Access. I changed the setting from Custom to Microsoft and WMP re-appeared.
Forum: Music, Pictures & Video 01 Aug 2012
Replies: 4
Views: 1,065
Posted By bruce73
WMP missing as option in DVD Autoplay

Somewhere along the way, the handler for Windows Media Player disappeared from the DVD Autoplay list. Is there a simple reg fix to put it back? I found one for Media Center, but not WMP. Thanks.
Forum: Media Center 01 Aug 2012
Replies: 2
Views: 1,116
Posted By bruce73
No DVD audio in WM7, but WMP12 is OK

I'm running Win 7/64 Home Premium with an nVidia GT-430 (301.42) connected via HDMI to a Denon 2310CI.

I don't normally use Media Center to play DVDs, so I have no idea when this issue started,...
Forum: Backup and Restore 01 Jul 2012
Replies: 1,700
Views: 151,284
Posted By bruce73
Good to know, Alan. Thanks for the tip.

Good to know, Alan. Thanks for the tip.
Forum: Backup and Restore 30 Jun 2012
Replies: 1,700
Views: 151,284
Posted By bruce73
That's true, I hadn't thought of that. I did run...

That's true, I hadn't thought of that. I did run a program that examines the minidump files and even though logging was enabled there was no evidence of the crash. So I don't know what the hell...
Forum: Backup and Restore 30 Jun 2012
Replies: 1,700
Views: 151,284
Posted By bruce73
Good idea, I'll do that. Although, to amend just...

Good idea, I'll do that. Although, to amend just a bit, I ended up restoring an image from a couple of weeks back as I was having others problems (unexplained 100% CPU usage). I also eliminated some...
Forum: Backup and Restore 29 Jun 2012
Replies: 1,700
Views: 151,284
Posted By bruce73
Trouble creating image I updated to the...

Trouble creating image

I updated to the latest edition today (4694, dated June 12, 2012) and proceeded to make my regular image to an internal SATA drive (Seagate). At the 1 min/20 sec to go...
Forum: Performance & Maintenance 04 Jun 2012
Replies: 11
Views: 1,203
Posted By bruce73
Don't worry. I think it might self-destruct. Lol.

Don't worry. I think it might self-destruct. Lol.
Forum: General Discussion 20 Mar 2012
Replies: 2
Views: 955
Posted By bruce73
Sounds like you might need a new AC adapter. This...

Sounds like you might need a new AC adapter. This just happened to me with my Toshiba laptop. Found a replacement online for 15 bucks. So far so good.
Forum: Backup and Restore 01 Feb 2012
Replies: 1,700
Views: 151,284
Posted By bruce73
So I made a new WinPE disc (4258), popped it in...

So I made a new WinPE disc (4258), popped it in and it loads up fine. I didn't add any extra drivers, but when it was loading it asked if I wanted to add them for my ethernet card and the network...
Forum: Backup and Restore 01 Feb 2012
Replies: 1,700
Views: 151,284
Posted By bruce73
Figured it out. I needed to delete the previous...

Figured it out. I needed to delete the previous 'boot' folder created on C:\ from the 4118 rescue disc creation.
Forum: Backup and Restore 01 Feb 2012
Replies: 1,700
Views: 151,284
Posted By bruce73
Guys, I'm trying to update my WinPE restore disc...

Guys, I'm trying to update my WinPE restore disc to 4258, but when I run the wizard, I get: "Download Error: unable to download, the operation completed successfully, click retry to try again."

I...
Forum: Performance & Maintenance 23 Jan 2012
Replies: 8
Views: 7,335
Posted By bruce73
Good idea. I did, and, yes, it works just having...

Good idea. I did, and, yes, it works just having a message box appearing saying "Good Morning." Very cool. Now maybe I'll get more creative wrt selecting a task. Thanks again, guys.
Forum: Performance & Maintenance 23 Jan 2012
Replies: 8
Views: 7,335
Posted By bruce73
Thanks for the suggestions, guys. What I've done...

Thanks for the suggestions, guys. What I've done for starters is to create a "Good Morning" message (have no idea it it will work, will see tomorrow morning). I really like the media player/alarm...
Forum: Performance & Maintenance 23 Jan 2012
Replies: 8
Views: 7,335
Posted By bruce73
Thanks for the link, but I had already seen that....

Thanks for the link, but I had already seen that. As far as I can tell, it still requires that some action be taken at resume (program, email, message). All I require is that the PC wake and stay...
Forum: Performance & Maintenance 23 Jan 2012
Replies: 8
Views: 7,335
Posted By bruce73
Using Task Scheduler to wake PC for the day

I put my PC in standby when I go to bed and would like to resume automatically each morning at 5am, the way a WOL packet would do.

Can I use Task Scheduler for this? I know I could if I chose to...
Forum: Performance & Maintenance 04 Dec 2011
Replies: 38
Views: 5,567
Posted By bruce73
Great. Glad it worked. To be honest, though, I...

Great. Glad it worked. To be honest, though, I wasn't 100% sure the UI was the same as Win7's, since I've never done a restore. I only checked that I could boot from the disk and took a cursory look....
Forum: Performance & Maintenance 04 Dec 2011
Replies: 38
Views: 5,567
Posted By bruce73
It's the Linux one, which is the one which is...

It's the Linux one, which is the one which is produced by the "free" version. The WinPE version only is available via the purchased product.
[/QUOTE]
Actually, disperser, you *can* create the...
Forum: Network & Sharing 19 Nov 2011
Replies: 14
Views: 2,129
Posted By bruce73
Ahhh ... OK. I think I knew that once upon a...

Ahhh ... OK. I think I knew that once upon a time. Never mind. :o ;)
Forum: Network & Sharing 19 Nov 2011
Replies: 14
Views: 2,129
Posted By bruce73
Just a thought. Have you tried logging out, then...

Just a thought. Have you tried logging out, then logging in with the built-in Administrator account? The password would probably be blank (pretty sure that's the default, not sure). If you can, go...
Showing results 1 to 25 of 38

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:46 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33