Windows 7 Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: pcpro178
Forum: Performance & Maintenance 11 Oct 2012
Replies: 1
Views: 1,217
Posted By pcpro178
I resolved this using System Restore.

I resolved this using System Restore.
Forum: Customization 11 Oct 2012
Replies: 1
Views: 4,593
Posted By pcpro178
I resolved this using System Restore.

I resolved this using System Restore.
Forum: Performance & Maintenance 11 Oct 2012
Replies: 1
Views: 1,217
Posted By pcpro178
Administrative Templates Missing from User Configuration

The Administrative Templates node is missing from the User Configuration node in my Group Policy editor (see attached screen capture). How do I fix this?
Forum: Customization 10 Oct 2012
Replies: 1
Views: 4,593
Posted By pcpro178
Lock Computer Not Working

The Lock Computer option has disappeared from my CTRL+ALT+DEL Screen, and the Windows+L keyboard shortcut no longer works to lock my computer! :cry: I tried the methods described on these pages...
...
Forum: Tutorials 26 Apr 2012
Replies: 4
Views: 51,133
Posted By pcpro178
This can be done from an elevated command prompt...

This can be done from an elevated command prompt without downloading any additional software.

bcdedit /displayorder {ID} {ID1} {ID2}
Forum: Software 10 Apr 2012
Replies: 3
Views: 2,292
Posted By pcpro178
Problem resolved: I did a repair of the .NET...

Problem resolved:
I did a repair of the .NET Framework 4 Client, and the problem seems to have resolved itself. I can only assume that the framework somehow became corrupted.

Click Start >...
Forum: Software 07 Apr 2012
Replies: 3
Views: 2,292
Posted By pcpro178
I prefer to use a third party application because...

I prefer to use a third party application because it is Windows; it doesn't manage anything efficiently; (Microsoft==Bloatsoft) = TRUE).

However, that's beside the point. There is obviously a...
Forum: Software 05 Apr 2012
Replies: 3
Views: 2,292
Posted By pcpro178
Application Does Not Start in Windows 7

I recently installed a new 60GB SSD as my primary hard drive and re-installed Windows 7 Professional 64-bit. I then installed SSD Fresh from Abelssoft (http://www.abelssoft.net/ssdfresh.php) to...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:58 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33