Windows 7 Forums

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: bullswimmer
Forum: Software 07 Mar 2010
Replies: 21
Views: 3,782
Posted By bullswimmer
I am once again having issues with Inventor, even...

I am once again having issues with Inventor, even after I got it working in my hidden administrator account. Any more ideas?
Forum: Network & Sharing 16 Feb 2010
Replies: 10
Views: 4,458
Posted By bullswimmer
might they be the hidden user accounts? ...

might they be the hidden user accounts?
http://www.sevenforums.com/tutorials/507-built-administrator-account-enable-disable.html
to enable/disable them. this might let you see them in the user...
Forum: Chillout Room 16 Feb 2010
Replies: 12
Views: 1,441
Posted By bullswimmer
thats just crazy

Whats the craziest thing you've ever convinced your friends about computers.

I once convinced my friend he needed a carbureator for his computer, so he could get NOS and overclock it. Google...
Forum: General Discussion 16 Feb 2010
Replies: 7
Views: 13,699
Posted By bullswimmer
If the system restore does not work, make sure...

If the system restore does not work, make sure you are running things as an administrator. I've had luck when .exe's won't open with opening them in the Built-In-Administrator account. To enable...
Forum: Software 16 Feb 2010
Replies: 25
Views: 22,041
Posted By bullswimmer
I was having problems, and it turned out that I...

I was having problems, and it turned out that I had installed the 32 bit version of iTunes on my 64 bit OS. Downloaded the 64 bit iTunes, installed, and had no problems.
Forum: Software 16 Feb 2010
Replies: 12
Views: 64,934
Posted By bullswimmer
I was having ussues with starting up my Inventor...

I was having ussues with starting up my Inventor Professional 2009, and had them resolved by re activating the built in Administrator. I had to log into the Administrator account to run Inventor,...
Forum: Gaming 16 Feb 2010
Replies: 57
Views: 7,161
Posted By bullswimmer
I believe some of the top of the line alienware...

I believe some of the top of the line alienware laptops have sli. Or atleast dual graphics cards.
Forum: Gaming 15 Feb 2010
Replies: 57
Views: 7,161
Posted By bullswimmer
A few years ago I was in the same situation....

A few years ago I was in the same situation. After talking with my fellow geeks, they convinced me to get a custom built desktop for a few reasons. First, cost. A comprable system from a retailer...
Forum: Software 15 Feb 2010
Replies: 21
Views: 3,782
Posted By bullswimmer
What's the best tutorial for that? And can I copy...

What's the best tutorial for that? And can I copy to the hidden administrator profile?
Forum: Software 15 Feb 2010
Replies: 21
Views: 3,782
Posted By bullswimmer
Is there any way i can make my account the...

Is there any way i can make my account the Administrator account without just copying all of my files and changing my settings in the Admin account?
Forum: Software 15 Feb 2010
Replies: 21
Views: 3,782
Posted By bullswimmer
I can run Inventor in the administrator account,...

I can run Inventor in the administrator account, but not mine. I did check and my account is an administrator.
Forum: Software 15 Feb 2010
Replies: 21
Views: 3,782
Posted By bullswimmer
I'm not quite sure what you're asking, but it...

I'm not quite sure what you're asking, but it appears that .NET crashes at the same time as my APPSTART error for Inventor. Right clicking and running as administrator is not working. That was one...
Forum: Software 15 Feb 2010
Replies: 21
Views: 3,782
Posted By bullswimmer
I was unable to open in safe mode either.

I was unable to open in safe mode either.
Forum: Software 15 Feb 2010
Replies: 21
Views: 3,782
Posted By bullswimmer
reinstalling was didn't do anything.

reinstalling was didn't do anything.
Forum: Software 15 Feb 2010
Replies: 21
Views: 3,782
Posted By bullswimmer
yes, i have. It didnt work so i tried an earlier...

yes, i have. It didnt work so i tried an earlier restore point and again had no luck. i'm currently uninstalling all Autodesk programs and going to re install them after
Forum: Software 15 Feb 2010
Replies: 21
Views: 3,782
Posted By bullswimmer
Appstart help please!!!

i installed Autodesk inventor pro 2009 about a month ago, and it was working fine untill last week. now i'm getting an appstart error every time
Log Name: Application
Source: ...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:48 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33