Windows 7 Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: blackmowe
Forum: Installation & Setup 02 Sep 2010
Replies: 1
Views: 3,166
Posted By blackmowe
Can't access files after reinstall windows 7

Dear All,

I need some help here. Recently I have reinstall my Windows 7 (Professional) for some reasons. I use the same version for the new install. But when I try to open my files, some programs...
Forum: Graphic Cards 26 Mar 2010
Replies: 9
Views: 17,007
Posted By blackmowe
is there anyone can help?

is there anyone can help?
Forum: Graphic Cards 23 Mar 2010
Replies: 9
Views: 17,007
Posted By blackmowe
@ fabe : I'll post the screenshot soon. I'm not...

@ fabe : I'll post the screenshot soon. I'm not with my machine right now.

@ rik55 : the problem is while I'm playing DotA (Warcraft III), I got a lagging game. I though it was caused by my...
Forum: Graphic Cards 22 Mar 2010
Replies: 9
Views: 17,007
Posted By blackmowe
Thank for reply Fabe. I have completed my system...

Thank for reply Fabe. I have completed my system spec section on my profile.

I have made a screenshot using new version of GPU-Z, but there's still unknown field there. Herewith I attach the...
Forum: Graphic Cards 22 Mar 2010
Replies: 9
Views: 17,007
Posted By blackmowe
@ zen00 : thanks for reply, but I've already done...

@ zen00 : thanks for reply, but I've already done the WEI assesment. And the base score is 3.9 for Graphic Aero. But the main problem here is why'd GPU-Z can't detect many of my graphic features? as...
Forum: Graphic Cards 21 Mar 2010
Replies: 9
Views: 17,007
Posted By blackmowe
Toshiba L510 (i3) with Intel HD Graphics

I am using Toshiba L510 PSLGQL-002001 model. I'm having problem with some of the drivers. Graphics and web cam seem not work at their best performance.

I've already installed the latest driver for...
Forum: Graphic Cards 28 Feb 2010
Replies: 2
Views: 2,655
Posted By blackmowe
Thanks for reply my post. I've disabled the...

Thanks for reply my post. I've disabled the integrated video card. But the problem still persist. Actually I've solved the problem yesterday. But sorry I forgot to post that the problem was solved. ...
Forum: Graphic Cards 26 Feb 2010
Replies: 2
Views: 2,655
Posted By blackmowe
Help, Windows 7 can't detect my geforce 7100gs

I'm using old motherboard Asus P5RD1-VM. When I install my video card NVidia GeForce 7100GS, it seems that windows 7 doesn't detect my video card. I've tried to install newest driver from NVidia, but...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:02 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33