Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: lordloki
Forum: General Discussion 22 Mar 2009
Replies: 26
Views: 15,428
Posted By lordloki
yeah, i didnt think that anything other than...

yeah, i didnt think that anything other than ultramon might've been influencing, nothing else made sense. and my resolutions are 1440x900 (primary), 1280x1024 (secondary). i am 100% sure what the...
Forum: Software 17 Mar 2009
Replies: 20
Views: 109,504
Posted By lordloki
it seemed to be working in build 7000, x64...

it seemed to be working in build 7000, x64 (provided you did an unmanaged install) -- but since I have installed 7057, the installation is blocked due to compatibility issues by M$ -- and not of the...
Forum: General Discussion 16 Mar 2009
Replies: 3
Views: 2,789
Posted By lordloki
there is a definite glitch with it reverting to...

there is a definite glitch with it reverting to some "default" repeat rate. the solution (by which i mean work-around) is to reapply the current settings. glad to see someone else has this problem....
Forum: General Discussion 15 Mar 2009
Replies: 26
Views: 15,428
Posted By lordloki
to confirm, I am experiencing the same thing. ...

to confirm, I am experiencing the same thing. Four quick questions for everyone to possibly nail it down. Is/does anyone A) using ultramon? B) using kaspersky 8.0.0.1015 C) feel that it WASNT...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:48 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App